Scene de groază în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat mortal în Sectorul 6

Un incident cumplit a avut loc miercuri seară în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat într-un poligon privat de tragere din Sectorul 6. Omul nu a mai avut nicio şansă şi a decedat.

25 nov. 2020, 21:54
Scene de groază în Capitală. Un bărbat s-a împuşcat mortal în Sectorul 6

Scene de groază s-au desfăşurat în această noapte în Bucureşti. Victima şi-a pus capăt zilelor după ce s-a împuşcat cu arma pe care o deţinea, potrivit news.ro.

Scene de groază în Capitală: Bărbat împuşcat în Sectorul 6. Reacţia Poliţiei Capitalei

„În seara de 25. 11.2020, prin apel 112, un angajat din cadrul unui poligon privat de tragere, din sectorul 6, a sesizat faptul că un bărbat, s-ar fi autovătămat cu o armă de foc.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și echipaj de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicale, a fost constatat decesul.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, anunță Poliția Capitalei.

Tot mai multe sinucideri, înainte de sărbătorile de iarnă, în plină pandemie de coronavirus

În ultima vreme, tot mai mulţi români decid să apeleze la gesturi extreme. Ultima victimă a fost un poliţist de frontieră din Vaslui, care a decis să îşi pună capăt zilelor după ce câştigase bătălia cu coronavirusul.

Bărbatul ar fi stat câteva săptămâni pe un pat din spital din Bârlad, iar de atunci viaţa lui s-ar fi schimbat total, aşa cum spun cunoscuţii săi. Colegii bărbatului spun că acesta suferea de o depresie severă după ce a ieşit din spital.

Lângă el se afla un flex în funcțiune, motiv pentru care polițiștii iau în considerare varianta sinuciderii. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să salveze victima, dar în cele din urmă nu au putut decât să-i declare decesul.

“Sectorul de poliție de Frontieră Berezeni a fost informat cu privire la faptul că un lucrător din cadrul instituției, aflat în concediu medical, a fost găsit decedat, la domiciliu. Cercetările sunt derulate de către polițiti dinb cadrul IPJ Vaslui, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși. De asemenea, colegul nostru era încadrat din anul 2004 și nu era înregistrat în evidențe cu un comportament dezadaptiv sau cu vreo restricție privind executarea serviciului sau portul armanentului din dotare. Conducerea instituției își exprimă regretul pentru cele întâmplate adresând condoleanțe famiiei îndoliate”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.

Citeşte şi: Tragedie în Oradea! Un asistent medical, tatăl a doi copii, s-a sinucis în ziua în care a aflat că s-a infectat cu COVID-19
 


loading...