Scene de groază în Galaţi. Un bărbat înarmat cu o macetă a atacat mai mulţi tineri. A încercat să atace şi jandarmii VIDEO

Un grup de tineri din Galaţi au fost atacaţi, duminică, de un bărbat înarmat cu o macetă. Victimele au reuşit să-l închidă pe agresor într-o scară de bloc şi au sunat speriaţi la 112.

21 mart. 2022, 15:59
Scene de groază în Galaţi. Un bărbat înarmat cu o macetă a atacat mai mulţi tineri. A încercat să atace şi jandarmii VIDEO
foto: Monitorul de Galati

Scene de groază în Galaţi. Jandarmii chemaţi să oprească scandalul a fost la un pas de a fi atacaţi şi ei de bărbatul înarmat cu o macetă.

Incidentul a avut loc duminică seara, în jurul orei 21:00, într-un cartier din Galați. Băut bine, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, a atacat cu o macetă un grup de tineri aflat la un bloc vecin. Aceștia au reușit să sune la 112, iar la fața locului a venit un echipaj al Jandarmeriei.

„Jandarmii le-au cerut celor trei să lase uşa liberă, iar în acel moment, din casa scării a ieşit un bărbat cu o macetă în mână şi a încercat să lovească una dintre persoanele aflate la faţa locului. Văzând că de faţă sunt şi jandarmii, acesta s-a îndreptat către oamenii legii, dar a fost deposedat imediat de arma albă şi imobilizat”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Galaţi.

Citeşte şi: Pensii 2022. Vestea aşteptată de 5 milioane de români vine de la ministrul Muncii. Se întâmplă în acest an!

Scene de groază în Galaţi. Un bărbat înarmat cu o macetă a atacat mai mulţi tineri. Cum s-a scuzat în faţa anchetatorilor

Scandalagiul le-a declarat jandarmilor că a ieșit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, însă a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenței macetei asupra sa.

Individul a fost încătușat de jandarmi și dus la poliție pentru audieri.

Citeşte şi: Război în Ucraina, ziua 26. Ruşii au bombardat un mall din Kiev, cel puţin şase civili au fost ucişi