Scene de groază în Iaşi. Un bărbat şi-a ucis mama cu sânge rece VIDEO

Scene de violenţă extremă într-o localitate din judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a ucis mama, în vârstă de 84 de ani, cu unul dintre lemnele aduce în casă de bătrână pentru a aprinde focul. Crima a avut loc după expirarea oridnului de restricţie emis în cazul bărbatului cunoscut ca fiind violent.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 12:35
Scene de groază în Iaşi. Un bărbat şi-a ucis mama cu sânge rece VIDEO

Se pare că cei doi s-au certat, moment în care bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a luat un lemn pregătit pentru pus pe foc şi a lovit-o fără milă pe mama sa. 

După jumătate de oră, bărbatul a observat că femeia nu se mai mişcă şi a sunat la 112, anunţând ce a făcut. O ambulanţă a sosit de urgenţă la faţa locului, însă medicii nu au reuşit să îi salveze viaţa bătrânei, constatând decesul.

Bărbatul avea emis un ordin de restricţie pe o perioadă de trei luni, care expirase pe 26 ianuarie, după ce şi-a lovit mama şi în trecut. Cu toate acestea, mama sa l-a primit în casă. Scandalurile dintrei cei doi erau nelipsite, mai ales când acesta consuma alcool. 

Femeia şi-a iertat fiul şi l-a primit în casă, fără să se gândească la ce se poate întâmpla, iar după câteva zile distanţă propriul copil i-a luat viaţa.


loading...