Scene de groază într-un apartament din Cluj. Bărbat mutilat şi umilit de fostul iubit al concubinei

Scene de groază într-un apartament din Cluj. Orbit de gelozie, un bărbat şi-a atacat fosta iubită şi l-a mutilat pe actualul concubin al femeii. Agresorul a fost reţinut de poliţişti.

27 nov. 2020, 15:09
Scene de groază într-un apartament din Cluj. Bărbat mutilat şi umilit de fostul iubit al concubinei

Scene de groază într-un apartament din Cluj.Bărbatul a intrat prin efracție în casa fostei sale iubite, s-a cățărat până la etaj și a spart geamul. Acolo, l-a tăiat cu un cutter pe față și pe picioare pe noul concubin al femeii, iar fostei iubite i-a tăiat părul, scrie BZC.

Scene de groază în Cluj. Bărbat umilit şi ameninţat cu moartea de fostul iubit al concubinei sale

Iubitul femeii a încercat să scape şi a fugit pe stradă. Atacatorul l-a urmărit, iar în apropiere de o benzinărie l-a ajuns din urmă. L-a ameninţat cu cuţitul, după care i-a furat telefonul mobil, ca să nu poată suna la poliție.

Citeşte şi Tânără mama din Cluj, înjunghiată de iubit în faţa copiilor săi. Femeia se află acum la un pas de moarte

Coşmarul bărbatului nu s-a încheiat aici. Acesta a fost tăiat în zona capului cu cutterul apoi a fost obligat să se pună în genunchi şi să reproducă o scenă din filmele pentru adulți.

Atacatorul a fugit în momentul în care a auzit că se apropie poliţia. La scurt timp, însă, acesta s-a predat oamenilor legii, ca să nu fie împușcat.

Polițiștii l-au identificat și l-au reținut pe agresor, conducându-l la sediul poliției.

Ambele victime au fost transportate la UPU Cluj Napoca pentru îngrijiri medicale. În baza sesizării, cercetările au fost preluate de către procurorii clujeni, iar polițiștii au efectuat cercetarea locului faptei urmând a stabili încadrarea juridică a faptelor sesizate.