Scene de groază într-un bloc din Gherla. Un bărbat a fost înjunghiat de iubit

Scenă de groază într-un bloc din Gherla. Un bărbat de 52 de ani este în stare gravă la spital. El a fost înjunghiat în propria casă de un tânăr de 18 ani care a fugit după atac. Bărbatul a ieşit plin de sânge din casă şi a sunat la uşile vecinilor, dar nimeni nu i-a deschis. Anchetatorii au aflat că agresorul venea des în casa victimei pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost.

11 iun. 2015, 05:42
Scene de groază într-un bloc din Gherla. Un bărbat a fost înjunghiat de iubit

Un bărbat de 52 de ani din Gherla a fost înjunghiat de un adolescent de 18 ani din Constanţa.

Cei doi bărbaţi se cunoşteau de mai multă vreme. Agresorul este din Constanţa şi venea des în vizită la bărbatul de 52 de ani din Gherla. Omul l-ar fi plătit pe tânăr să întreţină relaţii sexuale cu el. Acum, însă, ceva s-a întâmplat între cei doi. Tânărul de 18 ani l-a înjunghiat pe bărbat şi a fugit. Rănit, omul a ieşit să ceară ajutorul vecinilor, dar nimeni nu i-a deschis uşa.

În cele din urmă, cineva a sunat la 112. Anchetatorii au găsit o scenă de groază: toată scara blocului era plină de sânge. Medicii l-au stabilizat pe bărbatul înjunghiat care se află internat în spital.

Potrivit dejeanul.ro, agresorul a dispărut imediat după atac. El provine dintr-o familie dezorganizată.

Înainte să se facă nevăzut, a furat din casa victimei toate cardurile şi banii pe care omul îi avea strânşi pentru o operaţie. Poliţiştii îl caută acum pe tânărul de 18 ani.