Scene de groază pe terenul de fotbal: un fan a scos o armă și l-a împușcat pe arbitru

Scene înfiorătoare s-au petrecut în weekend în Argentina, unde un arbitru în liga de amatori, Oscar Antonio Perez (48 de ani), a fost împușcat de fani.

04 mai 2022, 09:12
Scene de groază pe terenul de fotbal: un fan a scos o armă și l-a împușcat pe arbitru

Accidentul s-a petrecut în pauza meciului, când arbitrul s-a certat cu mai mulți suporteri în tribune. Unul dintre spectatori a scos o armă și a tras două gloanțe spre arbitru, care a fost rănit în regiunea lombară. După ce s-a certat cu fanii arbitrul s-a aşezat să se odihnească pe un scaun, el fiind împuşcat într-un moment în care nu era atent la tribune şi se uita pe telefon.

Atacatorul s-a urcat rapid pe motocicletă și a fugit, iar polițiștii au plecat în căutarea lui, dar nu au reuşit încă să-l prindă. Medicii de pe ambulanţă aflaţi la faţa locului au reuşit să-l stabilizeze pe arbitru, dar starea de sănătate a acestuia este în continuare gravă.

Citeşte şi Arbitrul Ovidiu Haţegan a suferit un infarct şi a fost operat de urgenţă

În acelaşi timp, presa argentiniană scrie că Perez a mai fost protagonistul unui incident, în urmă cu mai mulţi ani ani. El a fost bătut de un fotbalist, care l-a lovit de două ori în față, în timpul unui meci care a avut loc în 2014.