Scene de violență extremă la Tribunalul Ilfov. Un deținut a sărit din boxa acuzaților și l-a atacat pe judecător

Cunoscut ca fiind recalcitrant, bărbatul de profesie farmacist a fost scos din duba arestului și băgat în boxa acuzaților. Trebuia să dea socoteală, în fața judecătorilor în dosarul în care este acuzat că a amenințat cu moartea un polițist. La un moment dat, deţinutul a sărit din boxa acuzaților și l-a atacat pe judecător. Jandarmii au reactionat prompt și l-au încătușat. 

04 aug. 2022, 10:51
Scene de violență extremă la Tribunalul Ilfov. Un deținut a sărit din boxa acuzaților și l-a atacat pe judecător

Scene de violență extremă la Tribunalul Ilfov! Un deţinut – farmacist de profesie – a devenit foarte agresiv în timpul procesului. A inceput să le adreseze cuvinte jignitoare magistraților. Mai mult decât atât, și-a rupt cămașa de pe el, a distrus geamul de plexiglas, iar la un moment dat a sărit din boxa pentru a lua la bătaie judecătorii.

Acela a fost momentul in care jandarmii prezenti in sala de judecată l-au imobilzat şi încătuşat pe loc. Ulterior, deţinutul a leșinat, iar o ambulanta l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Gestul extrem îi va provoca probleme și mai mari cu legea. Bărbatul este deja condamnat într-un dosar penal și cercetat într-un alt caz.

Deţinutul agresiv este farmacist de profesie. A ajuns în spatele gratiilor după ce l-a amenințat cu moartea, de mai multe ori, pe șeful Poliției din Mogoșoaia. A încălcat și mai multe ordine de protecție, de restricție pe numele său, iar în trecut a șantajat o procuroare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4 si a amenințat-o cu moartea prin intermediul mai multor mailuri.

În ciuda acuzațiilor extrem de grave, bărbatul a fost condamnat doar cu suspendare pentru că a terorizat-o pe procuroare.


loading...
Partenerii noștri