Scene demne de cascadorii râsului în plin război ruso-ucrainean: romi ucraineni filmați când își duc acasă blindate rusești: „Nu ştii când ai nevoie de ele să mergi după lemne”

După scenele demne de cascadorii râsului în care mai mulţi romi ucraineni au furat un tanc, o altă întâmplare amuzantă de pe front face înconjurul internetului.

28 feb. 2022, 08:30
Scene demne de cascadorii râsului în plin război ruso-ucrainean: romi ucraineni filmați când își duc acasă blindate rusești: „Nu ştii când ai nevoie de ele să mergi după lemne”

Mai multe filmuleţe postate pe rețelele sociale arată două vehicule blindate ale armatei ruse luate de localnicii ucraineni din locurile unde cel mai probabil au fost abandonate de invadatori.

Blindate ruseşti folosite la căratul lemnelor de către ţăranii din Ucraina

Localnicii le-au tractat şi şi le-au dus în curţi în ideea că, la un moment dat, le vor folosi la transportatul lemnelor.

Ai noștri tractează un BTR, cred că pentru fier vechi… Bun lucru fac băieții noștri, nu știi cum îți trebuie să mergi cu el după lemne”, se aude vocea unui ţăran ucrainean pe filmare.

Citeste si Ruşii n-au ştiut cu cine se pun. Tanc rusesc, furat de romii dintr-un sat din sudul Ucrainei

Doi soldați ruși s-au dus să ceară motorină la o secție de poliție din Ucraina

Lispsa de experienţă de război îşi spune cuvântul. Tinerii soldaţi se confruntă acum cu o nouă realitate căreia, de multe ori, nu ştiu să-i facă faţă. Este cazul a doi soldaţi rămaşi rămaşi fără combustibil lângă regiunea ucraineană Harkov. Cei doi au găsit de cuviinţă să meargă să ceară motorină la o secţie de Poliţie, fără să ia în calcul faptul că ar putea deveni prizonieri de război. Ceea ce, de altfel, s-a şi întâmplat.

Citeste si De ce îşi ung soldaţii ucraineni gloanţele cu grăsime de porc în lupta cu cecenii? Explicaţia VIDEO este FABULOASĂ