Scene demne de filmele de groază în Focșani. Un bărbat a amenințat trecătorii cu un satâr. Mai avea asupra lui și două cuțite

Scene parcă desprinse din filmele de groază au avut loc pe o stradă din Focșani. Un bărbat de 56 de ani amenința trecătorii cu un satâr, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

09 oct. 2022, 23:04
Scene demne de filmele de groază în Focșani. Un bărbat a amenințat trecătorii cu un satâr. Mai avea asupra lui și două cuțite

Un bărbat de 56 de ani amenința trecătorii cu un satâr, potrivit Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

„Duminică după-amiază, jandarmii vrânceni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că, pe bulevardul Bucureşti din Municipiul Focşani, un bărbat ameninţă trecătorii cu un satâr. Echipajul s-a deplasat la faţa locului şi a intervenit cu promptitudine, oprindu-l pe bărbat din acţiunea sa”, a precizat IJJ Vrancea, potrivit editiedevrancea.

Potrivit jandarmilor, în sacoşa bărbatului în vârstă de 56 de ani au mai fost descoperite şi două cuţite.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, documentele procedurale fiind predate Poliţiei Municipiului Focşani, pentru continuarea cercetărilor.

Citește și Caz șocant în Timiș! O tânără de 32 de ani s-a înjunghiat în picior după ce soţul i-a cerut să nu mai bea

Citește și Ce familie frumoasă avea Daniel, motociclistul de 28 de ani mort în accidentul din Mamaia. Doi copii nu mai au cui să spună „tata”