Scene demne de filmele de groază într-un supermarket din Capitală! Îmbrâncit și amenințat cu cuțitul după ce a vrut să facă un bine: „Eram cu soția însărcinată. Am început să strig, m-a lovit în cap”

Un bărbat și-a strigat disperarea pe internet. Acesta a povestit experiența traumatizantă trăită într-un supermarket din Capitală, în timp ce era cu familia la cumpărături.

31 dec. 2022, 14:37
Scene demne de filmele de groază într-un supermarket din Capitală! Îmbrâncit și amenințat cu cuțitul după ce a vrut să facă un bine: „Eram cu soția însărcinată. Am început să strig, m-a lovit în cap”

Aflat la cumpărături împreună cu soția însărcinată, într-un supermarket din București, bărbatul a fost la doar un pas să fie ucis în fața tuturor. Conflictul a pornit după ce, culmea, a vrut să facă o faptă bună și să ajute un bărbat care i-a cerut bani pentru o organizație pentru persoane cu deficiențe de văz și de auz.

După ce i-a oferit bărbatului respectiv o hârtie de 10 lei, acesta a încercat să-l jefuiască și să-i ia și mai mulți bani din portofel.

„Ajutor! Era sa fiu jefuit si omorat! Va rog sa ma ajutati, am nevoie sa distribuiti aceste imagini, va multumesc. In dupa amiaza acestei zile 30.12.2022, ma aflam cu sotia mea, la cumparaturi in Carrefour Colosseum. Aflat undeva in zona raionului de legume – fructe, ma trezesc cu o foaie in format a4, bagata practic sub nas, cu scop clar de a ajuta o organizatie de oameni cu deficiente de vaz si de auz, scria asta, in clar, pe foaie. Nu am citit prea bine ce scria in rest, bag mana in buzunar, scot portofelul!! Ofer o hartie de 10 lei si dau sa plec. Surpriza, persoana de gen masculin din fata mea, cel care imi pusese foaia in fata si printr-o serie de mormaieli, incercase sa imi arate ca este persoana cu deficienta de vorbire, brusc intinde mana si o pune pe portofel, retrag mana iar acesta imi bate obrazul, doar 10 lei! Fratilor, in plina zi, intr-un magazin plin cu oameni! In cap mi se aprinde un bec, clar… nu face parte din vreo organizatie, este la jefuit prin magazine! De aici, lucrurile se agraveaza, nu am ce face si il urmaresc discret pe individ, la urmatoarea persoana pe care o abordeaza strig din spate, “Nu oferiti bani, este o escrocherie”. De aici si pana la a ajunge pe lumea de dincolo, au fost doar clipe si o serie de momente pline de inspiratie”, a povestit Alexandru D. pe pagina sa de Facebook.

Citește și Cu ce ocupa, de fapt, Alexandra Luana, fosta polițistă care i-a ajutat pe frații Tate. Activitatea care a îmbogățit-o peste noapte

Experiența traumatizantă a unei familii într-un supermarket din București. Bărbat îmbrâncit și amenințat cu cuțitul

La scurt timp, lucrurile s-au complicat și mai mult. Alexandru D. a fost înjurat, îmbrâncit și chiar amenințat cu cuțitul în fața trecătorilor din supermarket.

„Brusc, a inceput sa vorbeasca, sa ma injure, din multime a aparut si un prim complice (cam ca la metoda alba neagra), o ea! care ce sa vezi si sa auzi! I-am pus mana pe fund, m-am dat la ea, etc… El a continuat sa se impinga in mine si sa ma ameninte cu pumnul, si-a dat haina, usor in lateral, moment in care am vazut ca avea un cutit… Eee, mai in gluma, mai in serios, cuprins de teama (frica in toata regula), am strigat in gura mare “Sa cheme cineva Politia” batand in retragere catre casele de marcat, cu speranta de a fi ajutat de catre agentii de paza. In pas alergator am strigat catre agentii de paza, le-am povestit pe scurt si i-am anuntat ca sunt urmarit de un individ inarmat. Intre timp apar si cei doi interlopi, clar, glont spre mine, iar de aici doar eschivele si faptul ca o singura persoana (nu am sa-i dau numele) a sunat la 112 si a filmat, a facut diferenta dintre viata si moarte. Evident si aceasta doamna era sa fie agresata. Am fost lovit in cap, cu telefonul facut praf. Posibil, faptul ca oamenii se adunasera, evident sa se uite si atat, i-au facut pe agresori sa bata in retragere, sa fuga”, a mai spus el.

Acum, bărbatul face apel la prietenii săi virtuali să-l ajute să-i găsească pe agresori. În același timp, a spus că e hotărât să dea în judecată supermarketul fiindcă viața lui și a familiei sale a fost pusă în pericol.

Citește și Bucurie mare în familia adolescentei care și-a pierdut brațele în accidentul din Pașcani. Alexia va fi externată, își va petrece Revelionul acasă

„Deci, va cer ajutorul, voua celor care, considerati ca ar mai trebui sa ramanem aici, distribuiti aceste imagini, oamenii trebuie sa ii cunoasca ca sa se fereasca.

Pe cale separata, voi actiona Carrefour Colosseum in instanta, deoarece, viata mea, a sotiei mele, a copilului meu nenascut, au fost in pericol fara ca cineva sa miste un deget. Evident, a venit un echipaj de politie, un echipaj IGSU, am fost si am depus si o plangere”, a mai explicat el.