Scene desprinse din filmele de acţiune! Un poliţist din Botoşani a fost târât cu maşina de un şofer băut VIDEO

Un tânăr de 20 de ani, băut la volan şi fără permis, l-a agăţat şi târât pe drum chiar pe omul legii care-l oprise la un control în trafic. A fost prins după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ. 

RomaniaTV.net
30 iun. 2020, 08:15
Scene desprinse din filmele de acţiune! Un poliţist din Botoşani a fost târât cu maşina de un şofer băut VIDEO

Incidentul s-a produs duminică noapte pe un drum din localitatea Bătrâneşti din judeţul Botoşani.

Poliţiştii se aflau duminică seara la un caz, fiind vorba de un bărbat căzut de pe bicicletă, care era luat de un echipaj de la Ambulanţă. La un moment dat, unul dintre agenţi a observat un autoturism marca Opel Astra de culoare roşie, în care se aflau doi tineri.

Citeşte şi: Un şofer aflat în stare de ebrietate a produs un accident rutier în Slobozia. Trei autoturisme au fost implicate

Poliţistul a făcut semn pentru ca autoturismul să oprească, pentru a-l legitima pe şofer, iar acesta a oprit, a deschis portiera, iar în momentul în care agentul s-a apropiat de maşină oprită, şoferul a pornit motorul şi demarat în trombă, agentul apucând să se prinda de portieră, din dorinţa de a-l opri, scrie Monitorul de Botoşani.

Însă şoferul nu a oprit. Mai mult, a accelerat trăgându-l pe poliţist câţiva metri. Imediat, colegii agentului au pornit în urmărirea tânărului, care, după trei kilometri de mers pe drumuri cu pietriş, s-a răsturnat cu maşina.

Citeşte şi: Şofer de TIR român, găsit mort într-o parcare din Belgia. S-a spânzurat în cabina camionului

Şoferul a fost prins în timp ce încerca să fugă din maşina avariată. În urma verificărilor s-a constatat că acesta nu avea permis de conducere. Iar etilotestul a arătat că acesta consumase băuturi alcoolice.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism neînmatriculat, dar a primit şi o amendă de 1450 de lei pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.