Scene dramatice în județul Galați! Un polițist a fost găsit MORT în mașină

Au fost scene dramatice în Tecuci, județul Galați! Un polițist de doar 37 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator în mașina sa personală. Din păcate, el nu a mai putut fi salvat de cadrele medicale ajunse la fața locului.

20 apr. 2021, 12:34
Scene dramatice în județul Galați! Un polițist a fost găsit MORT în mașină

Scene dramatice în județul Galați! Bărbatul în vârstă de 38 de ani se afla în afara orele de serviciu, fiind găsit în stop cardio-respirator în mașina personală. În încercarea de a fi salvat, polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul din Tecuci, unde cadrele medicale au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața. Însă, manevrele acestora au fost în zadar, fiind constatat decesul.

Pe cadavrul bărbatului nu au fost identificate urme de violenţă care să indice crimă sau sinucidere. Persoanele apropiate bărbatului susțin că omul legii nu ar fi avut nicio problemă de sănătate. În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală pentru a elucida circumstanțele în care s-a produs decesul.

Bărbatul era angajat al Inspectoratului de Poliție al Județului Galați, fiind ajutorul șefului de post de la Nicorești.  O persoană a sunat la 112 și a anunțat că un bărbat aflat la volan este leșinat într-un autoturism, în centrul municipiului Tecuci. La fața locului a fost trimis un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță, care a început manevrele se resuscitare. Din nefericire, agentul de poliție a decedat.

Acesta avea 38 ani și era tatăl a doi copii minori. Urmează să se stabilească din ce cauză a murit polițistul de la Nicorești.

Citește și: Panică totală într-o gară! Copil salvat în ultimul moment din fața unui tren. Imagini dramatice!

Atac mafiot la Baia Mare. Un poliţist a fost snopit în bătaie în mijlocul străzii, de faţă cu soţia VIDEO

Un polițist din Baia Mare a fost blocat în trafic de o altă mașină din care au coborât patru indivizi care l-au snopit în bătaie și s-au făcut nevăzuți! Totul s-a întâmplat în fața soției, care a sunat disperată la 112.

Alexandru Varga, poliţist local din Baia Mare, a fost luat la bătaie în timp ce se întorcea acasă, la volanul maşinii personale împreună cu soţia. La un moment dat, într-o zonă luminată pe strada sus-amintită, un individ a aruncat un bolovan în parbrizul maşinii, obligându-l să oprească. În acel moment un BMW negru l-a blocat, iar din interior au coborât patru indivizi, care l-au luat la bătaie, după cum scrie vasiledale.ro.

Soţia a sunat la 112, dar până la sosirea echipajelor indivizii au dispărut. Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean, în această dimineaţă fiind supus unei intervenţii chirugicale, datorită leziunilor grave. Sursa citată scrie că bătaia primit avea legătură cu faptul că în urmă cu aproximativ un an se pare că poliţiştii au prins mai multe persoane acuzate de furt. Într-un comunicat al IPJ maramureş se arată următoarele: „La data de 7 aprilie a.c., la ora 22.06, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați despre faptul că, pe strada Grănicerilor, a avut loc un scandal între mai multe persoane. La fața locului, polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 51 ani și pe concubinul acesteia, un bărbat de 51 ani, ambii din Baia Mare.

Citește și: Medic la ATI Colentina, despre derapajele lui Vlad Voiculescu: „Ne-a făcut un mare rău tuturor. Nimeni nu poate ascunde morţii de Covid”