Scene dramatice în judeţul Neamţ! Un tânăr a sărit în apele râului Moldova să-şi salveze sora. Ea a fost salvată, el e căutat de scafandri

O adolescentă de 17 ani a căzut sâmbătă în râul Moldova, în dreptul localităţii Horia din Neamţ. Fata a fost resuscitată şi transportată de urgenţă la spital. Fratele ei care a sărit în apă să o salveze este căutat acum de pompieri şi scafandri.

02 iul. 2022, 18:28

Scene dramatice în judeţul Neamţ! Tragedia a avut loc după ce fata ar fi alunecat în râul Moldova, iar fratele ei a încercat să o scoată din apă.

„La un moment dat, minora de 17 ani ar fi alunecat în apă, iar fratele ei ar fi sărit după aceasta. Din fericire, minora a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical deplasat la faţa locului, fiind transportată la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, conform Agerpres.

Citeşte şi: Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său, în ziua în care ar fi împlinit 72 de ani: „Faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică durerea şi părerea de rău”

Pompierii şi scafandrii din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman continuă căutările tânărului, cu ajutorul unei bărci.

Citeşte şi: Prima reacție a lui Mihai Leu după accidentul în care a lovit doi copii la raliu: „Unul dintre copii are o tăietură la picior. Îmi pare nespus de rău”