Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal. Un sportiv celebru este în stare critică după ce s-a prăbușit pe teren

Damar Hamlin, fundaşul lui Buffalo Bills, este în stare critică după ce s-a prăbușit în timpul unui meci din Liga Națională de Fotbal american, aflat în prime-time. După acest incident meciul a fost suspendat timp de o oră.

03 ian. 2023, 19:02
Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal. Un sportiv celebru este în stare critică după ce s-a prăbușit pe teren
Un sportiv celebru este în stare critică după ce s-a prăbușit pe teren

Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal. Damar Hamlin, în vârstă de 24 de ani, a căzut la pământ în timpul primului sfert al meciului cu Cincinnati Bengals, după ce s-a ciocnit cu un adversar.

Citește și Veste șoc în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea

Scene dramatice în timpul unui meci de fotbal

Sportivul a fost resuscitat timp de 30 de minute după care a fost transportat de urgență la spital, la ora locală 21:25. În acest timp jucătorii celor două echipe s-au îndreptat spre vestiare, unii dintre ei având ochii în lacrimi.

„Hamlin a primit imediat îngrijiri medicale pe teren din partea echipei şi a personalului medical independent şi a paramedicilor locali. El a fost apoi transportat la un spital local, unde se află în stare critică. Gândurile noastre sunt alături de Damar şi de Buffalo Bills. Vom oferi mai multe informaţii pe măsură ce vor fi disponibile”, a declarat comisarul NFL Roger Goodell, într-un comunicat de presă.

La întreaga scenă a asistat și familia lui Hamlin, care imediat după ce sportivul s-a prăbușit la pământ, a coborât din tribune pentru a-i fi alături.

Potrivit presei locale, fanii ambelor echipe care se aflau în tribune în timpul teribilului accident au mers în fața spitalului University of Cincinnati Medical Center, unde au aprins lumânări și s-au rugat pentru sportiv.

 Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea

Fanii fotbalistului Cristiano Ronaldo și ai Georginei Rodriguez au primit o veste șoc la începutul anului 2023. Cele două staruri și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea. Începutul de an vine cu o veste șoc în lumea fotbalului. Presa din Spania susține că relația lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez scârțâie din toate încheieturile.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu mai au gânduri de nuntă pentru că potrivit presei din Spania, relația lor a „intrat într-o criză”.

Se pare că cei doi nu se mai grăbesc să ajungă în fața altarului pentru că relația lor nu mai este ca pe vremuri, iar chimia pe care o aveau până nu demult a dispărut ca prin magie.

În ciuda tuturor postărilor de familie în care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez apar cu zâmbetul până la urechi, atât presa internațională, cât și fanii au sesizat o răcire evidentă între cele două staruri.

Citește și Veste șoc în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea