Scene dramatice într-o școală din România! Profesoară luată la bătaie de o elevă, în timpul orei – VIDEO

Au fost scene dramatice într-o școală din România, chiar sub privirile speriate ale elevilor. O profesoară a fost agresată de o elevă, iar în tot acest timp cele două erau filmate.

05 oct. 2022, 10:21
Scene dramatice într-o școală din România! Profesoară luată la bătaie de o elevă, în timpul orei – VIDEO

S-a întâmplat chiar în sala de curs, la un colegiu din Mediaș. Eleva s-a ridicat din bancă și a început să-și agreseze profesoara și să urle la ea. Colegii nu au intervenit, doar au început să filmeze scenele din fața lor.

Eleva agresivă este în clasa a noua, iar profesoara cu care a intrat în conflict este directoarea școlii, profesoară de chimie.

La un moment dat, pe filmare se poate vedea cum directoarea vine către elevă, îi trage scaunul, iar aceasta se ridică în picioare. De asemenea, se poate auzi cum eleva îi spune profesoarei că stă la oră doar „ca să-i facă nervi”.

Reacția profesoarei implicată în incident: „S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini” 

„Filmarea este de miercuri. Am avut oră cu clasa a IX-a, învățământ profesional. Încă de la începutul orei, eleva care apare în filmare, stătea în spate, râdea, făcea gălăgie și deranja ora. I-am cerut să vină în față, în prima bancă, însă în continuare a vociferat, vorbind urât. Într-un final, fiindcă am insistat, a venit în față. Și-a pus lucrurile pe bancă, a trântit scaunul, apoi s-a așezat. Am rugat-o să nu mai facă asta, dar a continuat cu același gest. I-am spus >. În acel moment a început să îmi vorbească la per tu, continuând să îl trântească.

M-am apropiat de ea și i-am tras scaunul într-o parte, spunându-i că, dacă o deranjează, atunci să stea în picioare. S-a enervat și a început să țipe, să dea din mâini. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am încercat să o liniștesc, fiindcă nu avea nimeni nimic cu ea. Am rugat-o să stea la oră liniștită dacă dorește, însă nu mă înțelegeam deloc cu ea.

Eu nu am agresat-o pe această fetiță și nici eu nu am fost agresată de ea. Mi-am dat seama că are o problemă, astfel că, la finalul orei, am vorbit cu ea să aflu ce se întâmplă. Am rugat-o să vină cu părinții la școală, mi-a spus că tata nu vine, că mama nu poate, că sunt divorțați și așa mai departe”, a precizat, pentru Ora de Sibiu, Ana Bocioancă, directorul Colegiului Tehnic „Mediensis” Mediaș, cea care a fost implicată în incidentul cu eleva obraznică.

Pandemia de Covid, care i-a ținut pe elevi departe de colegi și de școală o perioadă lungă de timp, i-a făcut pe aceștia să se adapteze mai greu la întoarcerea la ore, crede profesoara, care spune despre incident că este „regretabil”.

„Eu sunt un om calm și echilibrat. Am vrut doar să gestionez această situație, fiindcă mi-am dat seama că ceva nu e în regulă cu eleva. A avut o criză de nervi, pun totul și pe seama problemelor de acasă, fiindcă toate acestea au un ecou în comportamentul lor. Venim după o perioadă în care școala s-a făcut online, iar copiilor le-a lipsit interacțiunea. Fiind în clasa a IX-a, trebuie să ne dăm timp să îi cunoaștem pe elevi. Tare rău mi-a părut că a avut loc acest incident”, a declarat directoarea școlii Ana Bocioancă.

Citește și O elevă din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu. Tatăl agresoarei a filmat nonșalant întreaga scenă: ”Intru la pușcărie pentru tine, mă! Pe Tik Tok te pun”

Citește și Panică după festivitatea de deschidere a noului an școlar. Elevă de 15 ani înjunghiată de o altă adolescentă