VIDEO: O elevă din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu. Tatăl agresoarei a filmat nonșalant întreaga scenă: ”Intru la pușcărie pentru tine, mă! Pe Tik Tok te pun”

O adolescentă de 15 ani din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu, în timp ce tatăl agresoarei filma întreaga scenă. Autoritățile din Arad au început o anchetă după ce agresoarea a distribuit pe internet imaginile șocante.

29 sept. 2022, 19:15
VIDEO: O elevă din Arad a fost bătută și umilită de o colegă de liceu. Tatăl agresoarei a filmat nonșalant întreaga scenă: ”Intru la pușcărie pentru tine, mă! Pe Tik Tok te pun”

Polițiștii din Arad au început o anchetă după ce, pe internet, a fost distribuit un videoclip în care se vede cum o fată de 15 ani este bătută de o alta de 17 ani, care îşi umileşte victima căzută şi dă cu picioarele în ea, în timp ce tatăl agresoarei filma nonșalant scenele fără să intervină.

Citește și O elevă din Găeşti, bătută şi scuipată de o gaşcă de fete. Întreaga scenă a fost filmată

Incidentul șocant a avut loc pe 21 septembrie în casa fetei de 17 ani, unde tânăra de 15 ani a fost ademenită. Filmarea ar fi fost distribuită chiar de agresoare, pentru a se lăuda în cercul de prieteni şi colegi, iar în câteva zile clipul s-a viralizat.

În filmarea respectivă  se vede cum adolescenta de 15 ani este lovită în mod repetat cu palmele peste cap şi spate, este trasă de păr, lovită cu capul de o teracotă, aruncată pe jos, lovită cu picioarele, înjurată şi ameninţată de agresoare că îi dă foc. La un moment dat, victima îi cere agresoarei să înceteze, însă aceasta continuă loviturile.

Și mai șocant este faptul că filmarea ar fi fost făcută chiar de tatăl agresoarei, care a participat la întreaga scenă fără să intervină, ba mai mult el este auzit pe filmare cum îi aduce unele reproşuri victimei. Cele două fete sunt eleve la un liceu din municipiul Arad, dar incidentul ar fi avut loc în casa agresoarei, unde victima ar fi fost ademenită. Autorităţile s-au sesizat în acest caz şi fac o anchetă.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi instigare la lovire şi alte violenţe, sub coordonarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Poliţiştii de la Biroul de siguranţă şcolară, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Arad, s-au deplasat la unitatea de învăţământ unde învaţă cele două fete pentru a le consilia şi a analiza oportunitatea luării unor măsuri suplimentare”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Reprezentanţii DGASPC Arad au fost sesizaţi de poliţişti pentru a asista la audierea victimei, „fiind vorba de o minoră care a fost bătută, după cum declara aceasta, pe fondul unor divergenţe mai vechi”. Fata agresată a fost inclusă într-un program de consiliere psihologică.

Citește și Elevă de gimnaziu bătută crunt de o colegă de şcoală. Scena violentă i-a amuzat pe prietenii agresoarei. Poliţia face anchetă