Scene dramatice la benzinărie! Mașina a explodat în timpul alimentării, doi soți au fost răniți

Moment terifiant într-o benzinărie. Un bărbat și soția lui au fost grav răniți, după ce le-a explodat mașina în timp ce se aflau la benzinărie și alimentau.

27 iul. 2022, 15:53
Scene dramatice la benzinărie! Mașina a explodat în timpul alimentării, doi soți au fost răniți

Incidentul dramatic s-a petrecut în Rio de Janeiro și a fost surprins de camerele de supraveghere.

Bărbatul a fost rănit grav, iar femeia a fost tratată pentru răni minore. Mașina lor a explodat chiar în timp ce alimentau la benzinărie.

Mário Magalhães, bărbatul de origine braziliană în vârstă de 67 de ani, și soția lui au fost surprinși de camerele de supraveghere chiar în timpul incidentului care a avut loc la stația de alimentare din Rio de Janeiro.

Bărbatul a deschis portbagajul chiar înainte de explozie. A fost aruncat în aer și trântat la pământ. Soția lui era situată lângă ușa pasagerului din față, însă a reușit să se adăpostească și a fost rănită grav.

Bărbatul rănit a fost transportat de la Spitalul Municipal Salgado Filho și a fost operat de urgență. În momentul de față e în stare gravă, în timp ce soția lui, Andreia Magalhães, este internată în spital pentru leziuni superficiale.

”Alimentam mașina pe partea opusă. Apoi, bărbatul a deschis portbagajul mașinii. În acel moment, s-a produs explozia. La început am fugit, din cauza fricii, dar apoi am mers să-I ajutăm”, a declarat un șofer de taxi martor la incident.

Un angajat al benzinăriei a precizat că o posibilă cauză a accidentului ar putea fi recipientul pentru combustibil care era ruginit.

Totuși, directorul de la agenția pentru inspecția autoturismelor, care este și co-proprietar al al stației de alimentare, a spus că mașina a fost inspectată pe 31 august 2021 și că recipientul pentru depozitarea combustibilului trebuia să intre în service pentru reparații în luna ianuarie.