Scene fierbinţi în culise la „Dansez pentru tine”. Drăguşanca a pipăit silicoanele Nicoletei Luciu

Scene fierbinţi s-au petrecut, vineri seara, în culisele marii finale "Dansez pentru tine". Bianca Drăguşanu a luat-o la pipăit pe Luciu, iar ea nu a avut nimic de obiectat.

RomaniaTV.net
10 dec. 2012, 09:32

Bianca şi Nicoleta au fost protagonistele show-ului la care visează orice bărbat de pe faţa Pământului. Cele două şi-au dat reciproc acceptul să-şi testeze şi să-şi evalueze silicoanele, atingându-se fără rezerve pe sâni.

Bianca şi Nicoleta au povestit şi s-au amuzat copios pe tema noilor impanturi ale brunetei. Curioasa din fire, Drăguşanca a luat sânii Nicoletei la pipait şi i-a studiat îndeaproape. După o analiză amănunţită, roşcata s-a declarat mai mult decât încântată de ce a simţit, aşa că i-a dat nota maxima şi un verdict pe măsură: „Ce are Nicoleta este marfă de calitate„, a spus Bianca, potrivit cancan.ro.

Deşi are o formă fizică de invidiat şi a dat jos într-un timp record kilogramele acumulate în timpul ultimei sarcinii, Nicoleta Luciu are o nouă ţintă în privinţa greutăţii sale. VEZI CE SPUNE LUCIU DESPRE CORPUL EI