Scene fierbinţi la „Insula Iubirii”: Unul dintre concurenţi îşi cere iubita în căsătorie

INSULA IUBIRII: Speriat că ar putea fi oricând în locul lui Cristi, tânărul care a trăit un şoc când şi-a făcut iubita făcând sex cu un alt bărbat, un alt concurent este decis să facă schimbări majore în cuplu. Nu este hotărât să termine relaţia, ci dimpotrivă să şi-o oficializeze, convins că la "Insula Iubirii" este cel mai bun moment pentru a-i demonstra partenerei cât de mult o iubeşte.

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 12:24
Scene fierbinţi la „Insula Iubirii”: Unul dintre concurenţi îşi cere iubita în căsătorie

INSULA IUBIRII: Ediția trecută, telespectatorii au putut vedea scene fierbinţi de sex la „Temptation Island – Insula iubirii”, iar duminică vor asista la unul dintre cele mai emoționante momente din viața unuia dintre cele patru cupluri aflate în concurs. Emoționat, îndrăgostit până peste cap de Petra, dar și speriat de anvergura pe care au căpătat-o relațiile dintre fete și ispitele masculine, unul dintre concurenţi se hotărăşte să parieze totul pe ultima carte. Înarmat doar cu două lucruri de preț, dragostea pentru iubita lui și inelul pe care i l-a pregătit încă din țară, Ovidiu este cel care îşi cere iubita în căsătorie. Sub ochii înduioșați ai lui Radu Vâlcan, tânărul va rosti marea întrebare, iar Petra nu va ezita. Nu se ştie încă cu exactitate ce își spun cei doi şi nici care este rețeta fericirii în cuplu, aceste lucruri urmând să fie aflate în ediţia de duminică a reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”, scrie click.ro.

„Insula Iubirii”. Ovidiu şi Petra şi-au dovedit că show-ul i-a apropiat mai mult  

Peta și Ovidiu sunt cel de-al patrulea cuplu de la „Temptation Island – Insula iubirii”. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. S-au descris ca fiind energici, plini de viață și „vânători” experiențele noi. „Singurul meu viciu e fericirea, iar pentru a avea parte de ea tot timpul în cuplu nostru, sunt dispusă să fac orice. Mă întreb… el ar face?”, spunea tânăra la începutul concursului. Cei doi au declarat că participă la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vor să trăiască o experiență nouă care, speră ei, să îi unească și mai mult.

INSULA IUBIRII. Cum arată concurenta care a făcut sex în cadrul show-ului fără haine FOTO

„Insula Iubirii”. O armată de oameni a produs show-ul în Thailanda

Patru cupluri, şase ispite masculine, şase feminine şi o insulă din Thailanda plină de capcane, dar care invită la romantism şi aventură. Acestea sunt ingredientele reality-show-ului “Insula iubirii”, prezentat de Radu Vâlcan, şi care se difuzează în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citeşte şi INSULA IUBIRII, dezmăţ total. Deea a făcut SEX NEBUN cu Tomi în faţa camerelor de filmat GALERIE FOTO

Peste 50 de oameni au făcut parte din echipa care se află în spatele reality show-ului „Insula iubirii”, 30 dintre ei fiind români. Cei 20 de thailandezi care s-au alăturat celor de la Antena 1 sunt oameni care au lucrat și pentru pruducții precum „James Bond”, „Hangover” și „Survivor: Thailand”.

Reality show-ul a fost filmat cu 21 de camere, 12 dintre acestea fiind de supraveghere. Imaginile surprinse de toate camerele de luat vederi au adunat nu mai puțin de 7.020 de ore de brut, ceea ce înseamnă aproape 300 de zile.

 

Citeşte şi INSULA IUBIRII: Fiecare poate schimba oricând partenerul de sex