Scene HALUCINANTE la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Un bărbat plânge în hohote şi vorbeşte singur. „L-am întrebat dacă pot să-l ajut”

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

RomaniaTV.net
17 iul. 2019, 13:25
Scene HALUCINANTE la mormântul lui Răzvan Ciobanu. Un bărbat plânge în hohote şi vorbeşte singur. „L-am întrebat dacă pot să-l ajut”

La înmormântarea regretatului designer au venit foarte mulţi oameni care-i îi apreciau munca şi stilul, dar şi vedete care-l iubeau şi îl considerau prieten foarte bun, scrie wowbiz.ro.

Printre persoanele publice care au plâns la căpătâiul creatorului de modă şi s-au rugat pentru sufletul lui s-au numărat Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman şi soţul ei, Ilinca Vandici, Alin Gălăţescu, Rita Mureşan şi Vica Blochina.

Citeşte şi O nouă lovitură primită de părinţii lui Răzvan Ciobanu. Decizia-şoc pe care au luat-o după moartea designerului

Câteva flori se regăsesc şi acum la locul de veci al controversatului prinţ al modei româneşti, iar la mormântul lui, devenit loc de pelerinaj după mediatizarea intensă din ultima lună, se reculeg zilnic tot felul de oameni. Unii l-au cunoscut, alţii nu!

Un vârstnic care merge în fiecare zi la cimitirul din Ferentari, unde se odihneşte soţia lui, chiar lângă locul de veci al designerului, ne-a povestit acum două săptămâni că, aproape în fiecare zi, un bărbat misterios merge, în jurul orei 19, la locul de veci şi plânge.

„Eu vin mereu la cimitir şi stau câteva, deseori până seara. Îi citesc ziarul soţiei mele, Dumnezeu să o ierte, şi îi mai povestesc ce se întâmplă în politică, pe la emisiuni…Aşa mă simt eu mai aproape de dânsa chiar dacă mulţi poate mă vor lua în derâdere. Văd mereu tot felul de bărbaţi bizari la mormântul lui Răzvan Ciobanu, că e aproape de cel al soţiei mele. Au haine lucioase, pantaloni mulaţi şi căciuli ciudate…Deh, stilul ăsta şui, de neînţeles al tinerilor. Mai e însă un domn, care pare om serios…Pe el l-am văzut de multe ori la mormânt. E tânăr, destul de înalt, se îmbracă normal, simplu, în culori închise şi stă la locul de veci minute bune. Suferă, săracul, se vede că a ţinut la răposat. Înainte să plece, mereu aprinde o candelă, are un ritual. Toate candelele pe care le vedeţi acolo sunt aprinse de el. Mie, sincer să fiu, nu mi-a plăcut de Răzvan Ciobanu absolut deloc, dar omul ăsta chiar mă impresionează”, a declarat bărbatul cu două săptămâni în urmă.