Adolescentă găsită moartă după ce a dispărut de acasă. Anunţul cutremurător al familiei

O adolescentă de 17 ani a fost găsită moartă la două zile după ce a dispărut de acasă, în Derbyshire, Marea Britanie.

14 sept. 2021, 10:45

Zdrobit de durere, bunicul ei mărturisit că întreaga familie este în stare de şoc. „Suntem cu toții devastați. Era o fată minunată. Un înger„, a spus el, potrivit The Sun.

Inima mea e alături de familie. Am sperat cu toții că va fi găsită în siguranță„, a declarat un vecin care o cunoștea pe tânără.

Adolescentă găsită moartă după ce a dispărut de acasă. Anunţul cutremurător al mamei

Amy a dispărut din Hayfield, Derbyshire, pe 9 septembrie, în jurul amiezii.

Nu pot să cred că spun asta dar simt că trebuie, pentru toți cei care au organizat căutări și împart postere. Trupul lui Amy a fost găsit în urmă cu puţin timp. A murit. Îmi pare rău că trebuie să v-o zic așa. Multe mulțumiri tuturor pentru ceea ce ați făcut„, a scris mama fetei pe Facebook.

Citeste si Un bărbat care a trăit 41 de ani în junglă a murit de cancer la câţiva ani după ce a revenit în lumea civilizată

Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu pe un grup de Facebook înființat după dispariția ei şi numit RIP Amy Hall.

După o operațiune de amploare de căutare a tinerei, poliția din Derbyshire a făcut tristul anunț: „Trupul a ceea ce pare a fi adolescenta dispărută Amy Hall a fost găsit. Familia a fost anunțată și gândurile noastre sunt la ei. Identificarea formală urmează a fi făcută, ofițerii au pregătit dosarul pentru legiști și credem că nu sunt suspiciuni privind circumstanțele decesului„, au transmis reprezentanții poliției.

Citeste si Câţi bani câştigă o badantă din Italia. Salariul pentru care româncele se sacrifică în străinătate