Scene incredibile în Bucureşti. Focuri de armă pentru prinderea unui tâlhar VIDEO

Publicat: Joi, 24 Iulie 2014 09:11 // Actualizat: Joi, 24 Iulie 2014 09:22 // Sursa: romaniatv.net

Scene incredibile în Capitală! Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească arma pentru a reţine un hoţ, care a încercat să tâlhărească un bătrân, în sectorul 1, potrivit România TV.

În momentul în care agenţii au vrut să-l ridice pe suspect, aceştia au fost agresaţi de tatăl său. Acesta din urmă şi fiul său au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 

Atacatorul a încercat să fure borseta unui bătrân, în sectorul 1. Victima a depus plângere, iar poliţiştii au mers acasă la suspect. Aici însă a izbucnit un adevărat scandal.

Tatăl bărbatului a încercat să-i agreseze pe agenţi, iar unul dintre vecini a ieşit chiar cu un câine de luptă. Ca să îi potolească, poliţiştii au fost nevoiţi să tragă un foc de armă în plan vertical. Într-un final, şi suspectul, şi tatăl său au fost duşi la secţie.

Chiar dacă bărbatul are antecendente penale, rudele susţin că acuzaţiile nu sunt adevărate. După câteva ore de audieri, atât tânărul, cât şi tatăl acestuia au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Cei doi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 iul 12:10
... Scene incredibile în Capitală! Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească arma pentru a reţine...
24 iul 09:33
...a reţine un hoţ, care a încercat să tâlhărească un bătrân, în sectorul 1, potrivit România TV. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7787
RON
28 Jan
noapte 2 °
zi 9 °
Ultimele joburi adaugate
24 H