SCENE INCREDIBILE în Capitală. O femeie, jignită de controlorii RATB: „Hipopotamule” VIDEO

Scene incredibile au fost surprinse în București, vineri dimineaţa, la capătul liniei de tramvai 32, în Piața Unirii. În timp ce amendau un călător fără bilet, controlorii grupați în dreptul ușilor s-au arătat foarte iritați când o doamnă a încercat să se strecoare pe lângă ei, ca să coboare. Mai mult, unul dintre controlori a jignit-o pe femeie, spunându-i "Hipopotamule".

11 mart. 2016, 15:25
SCENE INCREDIBILE în Capitală. O femeie, jignită de controlorii RATB: „Hipopotamule” VIDEO

Incidentul s-a petrecut, vineri dimineață, în jurul orei 9.30, la capătul liniei de tramvai 32, în Piața Unirii. O femeie care nu avea nicio legătură cu bărbatul pe care controlorii tocmai îl amendau a încercat să se strecoare spre ușă, pentru a coborî din tramvai. În trecere, a atins-o pe o controloare, care a reacționat imediat, țipând la femeie: „Ce te împingi? Nu ai loc?” Colegii controlori au uitat numaidecât că aveau treabă și s-au năpustit asupra femeii. „Hipopotamule„, i-a strigat unul dintre ei, potrivit click.ro.

Citeşte şi RATB şi Poliţia Locală au speriat călătorii. Numărul încasărilor aproape s-a dublat într-o zi

Femeia s-a blocat, apoi a pus mâna pe telefon să cheme un echipaj de poliție.

De ce mă jigniți?„, îi tot întreba femeia pe controlorii care, furioși că aceasta nu se lasă umilită și cheamă poliția în ajutor, au început s-o bruscheze.

Călătorii i-au sărit femeii în ajutor, atrăgându-le atenția controlorilor.

Citeşte şi Ce MĂSURI s-au luat împotriva controlorilor RATB filmaţi în timp ce AGRESEAZĂ un călător