Scene INCREDIBILE în faţa unui magazin din Ferentari. Ce a păţit un bătrân care a refuzat termoscanarea VIDEO

Scene incredibile în fața unui supermarket din Ferentari, un bărbat a fost încătușat după ce a refuzat să îi fie luată temperatura. Cel mai probabil pensionarul s-a certat cu paznicul magazinului și a încercat să intre în magazin.  

RomaniaTV.net
21 mai 2020, 10:33

La fața locului au intervenit mai mulți polițiști, care l-au încătușat pe bărbat, în ciuda strigătelor clienților aflați în fața magazinului. Scenele au ajuns pe internet, însă din filmare nu se înțelege de ce agenții au recurs la încătușarea bărbatului.

Citește și: Raed Arafat: „Termoscanarea nu-ţi ia datele, nu-ţi ia CNP-ul de pe frunte”. Amenda pe care o riscă firmele care nu măsoară temperatura 

Bărbatul a fost transportat la secția de poliție 24 din Ferentari în urma incidentului. 

Măsurarea temperaturii la intrarea în magazine a provocat mai multe discuții în contradictorie în mediul online, existând persoane care sunt de acordd cu această măsură, iar altele care o consideră nepotrivită.

Reprezentanții Poliției Capitale au declarat că s-a intervenit gradual și au intervenit după ce doi bărbați și o femeie au refuzat măsurarea temperaturii și au devenit violenți. De asemenea, aceștia au refuzat și legitimarea. 

Iata declaratia din partea companiei Kaufland Romania, in urma solicitarii cu privire la situatia din parcarea magazinului din cartierul Ferentari:

Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist. Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii. Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile.


loading...