Scene incredibile în Turcia. Un arbitru a luat la bătaie un fotbalist VIDEO

Enervat pe un fotbalist de la formaţia Altinorduspor, unul dintre arbitrii asistenţi a sărit pe acesta cu pumnii şi picioarele şi l-a pus la pământ.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 10:59
Scene incredibile în Turcia. Un arbitru a luat la bătaie un fotbalist VIDEO

Turcii ameninţă că pe tricolori îi aşteaptă infernul vineri seara, la Istanbul, la întâlnirea din preliminariile CM 2014, fanaticii suporteri urmând să creeze o atmosferă incendiară în tribunele stadionului Sukru Saracoglu. Nu doar fanii sunt însă extrem de temperamentali, ci şi fotbaliştii sau chiar arbitrii.

Imaginile surprinse la o partidă amicală dintre formaţiile Altinorduspor şi Pazarspor sunt de-a dreptul incredibile. În timp ce un jucător de la Pazar se pregătea să execute o lovitură liberă s-a produs unul dintre cele mai nebuneşti atacuri văzute vreodată pe un teren de fotbal: un arbitru asistent s-a năpustit cu pumnii şi picioarele asupra unui jucător de la Altinorduspor.

În teren s-a creat o busculadă în care au fost implicaţi toţi jucătorii, dar în cele din urmă, după ce a încasat şi el câteva lovituri, arbitrul a fost escortat departe de zona fierbinte, până s-au mai calmat spiritele.