Scene revoltătoare într-o şcoală din Buzău. Elevi obligaţi de profesor să scrie pe jos

Un cadru didactic din Buzău este acuzat că şi-a obligat elevii să scrie întinşi pe jos pentru că au întârziat la ora de matematică. Un alt elev a surprins imaginile şocante şi le-a arătat părinţilor. Revoltaţi, aceştia au depus plângeri la Inspectoratul Şcolar.

10 dec. 2015, 09:48

Trei elevi de clasa a IX-a de la liceul din Nehoiu, Buzău, au fost pedepsiţi de profesorul de matematică pentru că au întârziat la oră. Copiii au fost puşi să stea în picioare cu caietele lipite de perete și să scrie. Când copiii au spus că poziția este incomodă şi că nu mai pot sta asftel, profesorul le-a cerut să scrie întinşi pe jos.

Un coleg de clasă a făcut o fotografie.

Vezi şi: O elevă de la Şcoala Specială din Negreşti a fost BĂTUTĂ de soţia directorului

Elevii spun că nu este prima dată când profesorul de matematică se poartă urât cu ei. Aceştia se plâng că, de nenumărate ori, cadrul didactic i-a jignit şi le-a vorbit urât.

La rândul său, cadrul didactic spune că este vorba despre o răzbunare a unuia dintre părinţi.

„Nu am aşezat niciun elev pe burtă. Eu cred că a fost premeditat gestul lor… şi pozele, tot ce s-a întâmplat ulterior. O mamă m-a sunat şi mi-a spus să-i pun note mari fiicei sale. Eu nu cred că am ajuns să fiu chiar aşa, să pun  nota 10 şi ea să fie de 1,5”, a declarat profesorul de matametica.

Părinții sunt revoltați cer să se ia urgent măsuri pentru că altfel nu-și vor mai trimite copiii la școală. Oamenii au depus plângeri la Inspectoratul Școlar și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele.

Vă amintiţi de profesoara „Hello Kitty” şi învăţătorul „nu o duce capul”? Ce crezi ce s-a întâmplat cu ei