SCENE ŞOCANTE! Arbitru de fotbal, BĂTUT CRUNT la vestiare de patronul unei echipe din România

Incidente în prima etapă din returul campionatului Ligii 4 Bihor. Meciul de la Livada, dintre echipa locală Unirea şi Universitatea Oradea, a durat doar o singură repriză, după ce arbitrul Laurenţiu Ciuchiţă a fost nevoit să suspende partida, ca urmare a unor scene reprobabile petrecute la pauză.

13 mart. 2019, 12:52
SCENE ŞOCANTE! Arbitru de fotbal, BĂTUT CRUNT la vestiare de patronul unei echipe din România

Adrian Tătar, finanţatorul echipei gazdă, care a fost trecut şi pe foaia de joc în calitate de manager sportiv, a fost evacuat însă de pe banca tehnică, pentru injurii, în minutul 23. Tătar s-a enervat după ce oaspeţii au deschis scorul dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, pe care cei de la Unirea au considerat-o ca inexistentă. Acesta a părăsit terenul, dar, conform martorilor oculari, la pauză el a intrat în vestiar peste brigada de arbitri, l-a înjurat şi ameninţat pe centralul Ciuchiţă, după care l-a lovit cu palma şi pumnul. A fost chemat şi un echipaj de poliţie. Considerând că îi este pusă integritatea fizică în pericol, arbitrul nu a mai reluat jocul.

Arbitru BĂTUT crunt pe terenul de joc pentru că n-a dat un penalty. VIDEO

Cazul a fost analizat de Comisia de Disciplină a AJF Bihor în şedinţa de marți şi s-a lăsat cu diferite măsuri. Astfel, Adrian Tătar, oficial al Unirii Livada, a fost suspendat timp de un an şi penalizat financiar cu 1.000 lei.

De asemenea, clubul Unirea Livada a fost amendat cu 300 lei, meciul de juniori va fi reprogramat, în timp ce rezultatul în partida seniorilor a fost omologat cu 3-0 în favoarea celor de la Universitatea din Oradea.


loading...