Scene şocante de la protestul AUR! George Simion urlă şi aleargă un bărbat pe stradă: „Şi tu eşti jandarm? Luaţi-vă civilii dintre noi!”

George Simion se declară solidar cu românii din Ucraina şi condamnă „agresiunea rusă”, însă susţine în continuarea că Iohannis trebuie să plece, întrucât a instaurat un regim "care nu s-a ocupat de dotarea armatei şi care ne-a făcut să fim irelevanţi pe scena internaţională".

28 feb. 2022, 10:26
Scene şocante de la protestul AUR! George Simion urlă şi aleargă un bărbat pe stradă: „Şi tu eşti jandarm? Luaţi-vă civilii dintre noi!”

George Simion protest AUR. Protestul AUR iniţiat de George Simion a început, duminică, 27 februarie, la Ploieşti, convoiul format din peste 1.500 de susţinători îndreptându-se către Capitală. Oamenii din mai multe judeţe s-au adunat în parcarea Parcului Municipal Vest, unde a avut loc o scurtă slujbă religioasă. Imediat după slujbă, manifestanţii au urcat în autocare, microbuze şi autoturisme proprietate personală şi s-au îndreptat către Bucureşti pentru a participa la mitingul programat la orele 14.

O coloană de autovehicule şi-a exprimat intenţia de a se alătura manifestaţiei din Piaţa Universităţii. Poliţiştii  rutieri  vor  asigura  măsuri  de  protecţie  pentru  participanţii  la  trafic  şi,  dacă situaţia  o  va  impune,  vor  interveni  pentru  fluidizarea  circulaţiei  şi  aplicarea  de  măsuri specifice  în  zonă. Efectivele de jandarmerie vor acţiona în sprijinul poliţiştilor, pentru prevenirea şi gestionarea oricăror situaţii ce pot aduce atingere ordinii publice. Recomandăm conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi recomandările poliţiştilor rutieri”, a transmis Jandarmeria Bucureşti.

Susţinătorii AUR îl vor jos pe Iohannis

Manifestanţii au protestat, printre altele, faţă de regimul Iohannis, faţă de criza facturilor şi de creşterea preţurilor la carburanţi.

Pentru a da jos regimul Iohannis, împotriva dezmăţului din energie, împotriva preţului de la RCA, preţului de la carburanţi. Bineînţeles, vedem ce se întâmplă şi la graniţele noastre. Suntem alături de cei 500.000 de români din Ucraina şi condamnăm agresiunea rusă, dar regimul Iohannis trebuie dat jos, este acelaşi regim care nu s-a ocupat de dotarea armatei şi care ne-a făcut să fim irelevanţi pe scena internaţională, nu contăm în momentul ăsta din punct de vedere internaţional”, a declarat George Simion.

Citeste si George Simion: Rusia a amenințat voalat România. Trebuie să ne gândim cum putem apăra românii și cum putem evita conflicte armate pe teritoriul țării

Scene şocante de la protestul AUR! George Simion aleargă un bărbat: „Şi tu eşti jandarm? Luaţi-vă civilii dintre noi!”

Într-un video postat pe TikTok, George Simion este surprins urlând şi aleargând un bărbat pe stradă, pe care îl suspectează că ar fi jandarm îmbrăcat civil: „Şi tu eşti jandarm? Luaţi-vă civilii dintre noi!

@ancamurgociscutaru1 #georgesimion #aur #protest ♬ sunet original – Anca Murgoci Scutaru

Citeste si Diana Șoșoacă surprinde pe toată lumea. Senatoarea întreabă dacă ucrainenii s-au atacat singuri și dau vina pe Putin: Au bombardat propria țară!


loading...
Partenerii noștri