SCENE ȘOCANTE! Fetiţă de 12 ani, muşcată de faţă de un Husky în Alba. Proprietara câinelui a făcut infarct şi a murit!

O fetiţă de 12 ani din Alba a fost muşcată de faţă, de un câine Husky, în timp ce se afla în curtea unei vecine. Proprietara câinelui a suferit un şoc, a căzut la pământ şi a murit!

26 apr. 2021, 19:26
SCENE ȘOCANTE! Fetiţă de 12 ani, muşcată de faţă de un Husky în Alba. Proprietara câinelui a făcut infarct şi a murit!

Fetiţă de 12 ani, muşcată de faţă, de un Husky în Alba. Fetiţa venise cu bunica ei în curtea unei vecine de 67 de ani, din localitatea Tăuţi, comuna Meteş. La un moment dat, copila s-a dus la câine să se joace cu el. Animalul a devenit agitat, apoi agresiv şi, pe neaşteptate, a atacat. Când a văzut copila plină de sânge, proprietara câinelui a alergat să îi acorde primul ajutor. În grabă, ar fi vrut să intre în casă după pansament pentru rănile fetiţei, dar a căzut la pământ. O ambulanţă a ajuns repede la faţa locului şi medicul a început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat, anunţă Ştirile Pro TV.

CUTREMURĂTOR! O bătrână din Giurgiu a decedat după ce a fost atacată de câinii fiului său

Fetiţă de 12 ani, muşcată de faţă, de un Husky în Alba

Femeia ar fi făcut stop cardio-respirator din cauya sperieturii . Între timp, fetiţa a ajuns la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri şi de aici a fost transportată la o unitate medicală din Târgu Mureş unde a fost operată, având multiple plăgi muscate la nivelul feţei. „Minora i-ar fi cerut femeii să îi permită să se joace cu câinele familiei, iar la un moment dat fetiţa a fost muşcată de câine de faţă. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cadrul căruia se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a spus Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

O adolescentă din Constanţa a fost transportată la spital după ce a fost atacată şi muşcată de un câine pe stradă


loading...