Scene şocante în Capitală. Un bărbat, bătut de bodyguarzi în faţa unei case de pariuri VIDEO

Un bărbat din Capitală a fost bătut cu bestialitate în faţa unei case de pariuri de angajaţii unei firme de pază. Incidentul s-a petrecut chiar lângă secţia 21 Poliţie, iar cei care au chemat ambulanţa au fost chiar poliţiştii. Imaginile au un puternic impact emoţional.

19 dec. 2017, 10:19
Scene şocante în Capitală. Un bărbat, bătut de bodyguarzi în faţa unei case de pariuri VIDEO

Scenele s-au petrecut în faţa unei case de pariuri din cartierul bucureştean Militari. Martorii spun că totul a plecat de la un bilet de pariuri câştigător. Alţii spun că bărbatul a fost scos cu forţa din sala de jocuri pentru că era ora închiderii. De nervi, el ar fi vandalizat un autoturism din faţa casei de pariuri.

Îl ştiu pe băiatul ăla. Ce au făcut ăia, domnule, sunt nişte nenorociţi. Nu au voie! N-a sărit nimeni. A încercat unul să sară, dar l-au gonit: „pleacă de-aici!”. Are dreptate, că mai fac fetele astea măgării şi te-nşeală, spun că n-ai câştigat. Îţi ia biletul, zice că ţi l-a aruncat şi că l-ai aruncat tu… Că de la un bilet au pornit toate astea. Care a ieşit câştigător şi i-au zis că nu mai este. Nu e normal aşa ceva. Cum? Cinci inşi să tăbări tu pe unul„, a spus un martor.

După ce a fost bătut bine de angajaţii firmei de pază, bărbatul a fost luat de o ambulanţă şi dus la spital.

În urma acestui incident, poliţiştii au întocmit două dosare penale: unul în care bărbatul bătut este cercetat pentru distrugere şi un al doilea în care bodyguarzii sunt anchetaţi pentru abuz în funcţie.

Citeşte şi Un scoţian a provocat un SCANDAL MONSTRU în centrul Capitalei. A fost bătut măr de bodyguarzii unui club VIDEO