Scene şocante în Iaşi. Un bărbat a vrut să-şi OMOARE fosta iubită de faţă cu mama acesteia. Agresorul este recidivist VIDEO

O femeie din Iaşi a fost la un pas de moarte, după ce a fost atacată cu cuţitul de fostul ei iubit, în plină stradă. La scenele de violenţă a asistat mama tinerei care a strigat disperată după ajutor când a văzut cum individul înarmat cu cuţit a vrut să-i ucidă fiica. Chiar dacă a fugit de la faţa locului, agresorul, un bărbat de 52 de ani, a fost reţinut de poliţişti. 

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 06:18
Scene şocante în Iaşi. Un bărbat a vrut să-şi OMOARE fosta iubită de faţă cu mama acesteia. Agresorul este recidivist VIDEO

Atacul a avut loc joi seară într-o parcare din Iaşi şi a fost surprins în imagini de un şofer aflat în trafic. În imagini se vede cum o tânără a fost trântită lângă o maşină, iar un bărbat înarmat cu un cuţit a vrut să o ucidă. Martorii spun că la scena terifiantă a asistat mama victimei care s-a aşezat în genunchi şi l-a implorat pe agresor să-i lase fiica în pace.

Vă avertizăm! Urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Individul a fugit de la faţa locului, însă a fost prins în scurt timp de poliţişti.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul 112 despre faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat pe care îl cunoaşte. Fiica sa a avut o relaţie de concubinaj cu agresorul iar în această seară s-au întâlnit întâmplător. Bărbatul a fost căutat de poliţişti. În urma intervenţiei prompte a poliţiştilor şi activităţilor operative desfăşurate, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Iaşi şi condus la cercetări. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, conform Agerpres.

Ziarul de Iaşi scrie că agresorul se numeşte Fred Valeriu Toader, fiind cunoscut cu antecedente penale.

Cine este Fred Valeriu, bărbatul reţinut după ce a vrut să-i omoare fosta iubită

Potrivit Bună Ziua Iaşi, în 2003, Fred Valeriu a fost condamnat la 7 ani de inchisoare pentru tâlhărie. De asemenea, în 1996, Fred Valeriu a fost condamnat la 3 ani şi 10 luni de închisoare pentru viol.

După ce a ieşit din puşcărie, i s-a intocmit un alt dosar penal şi a ajuns din nou în atenţia justitiei. În anul 2000, două rude apropiate au cerut dosarul de la Arhiva Tribunalului, pe care au reuşit să-l scoată din instituţie şi să-l,ardă în afara oraşului.

sursă foto colaj: bzi.ro şi Ziarul de Iaşi

ÎPS Teofan, mitropolitul Moldovei: „În jurul Mitropoliei sunt acum mai mulţi reprezentanţi ai forțelor de ordine decât închinători”