Scene şocante în Sibiu: Un bărbat a fost împuşcat MORTAL de un POLIŢIST VIDEO

Un agent de poliţie din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, a împuşcat mortal un bărbat cu care a avut o altercaţie. Poliţistul a tras mai multe focuri de armă în bărbat, iar unul dintre gloanţe i-a fost fatal.

RomaniaTV.net
22 aug. 2013, 05:29
Scene şocante în Sibiu: Un bărbat a fost împuşcat MORTAL de un POLIŢIST VIDEO

Un bărbat de 39 de ani a fost împuşcat mortal de un poliţist, în plină stradă. Agentul, ajutor de şef de post în comuna Micăsasa, a tras mai multe focuri de armă asupra victimei, cu care a avut o altercaţie, potrivit România TV.

Citeşte şi Ofiţer ucigaş: L-a ameninţat pe poliţist cu pixul,dintr-un scaun cu rotile şi a fost împuşcat mortal

Poliţistul atras şase focuri de armă asupra bărbatului cu care iniţial s-a certat.

S-a deplasat spre căruţă în timp ce poliţistul a scos pistolul şi l-a îndreptat spre el şi l-a somat şi i-a spus să stea pe loc că trage. Atunci am auzit o împuşcătură. L-am văzut pe Andrei că s-a suit în căruţă. Atunci poliţistul a îndreptat pistolul şi a mai tras de mai multe ori, trei-patru focuri cred că s-au tras în el„, a povestit o femeie, martor la incident.

Citeşte şi Un bărbat prins la furat a fost împuşcat mortal de un poliţist

Victima i-ar fi reproşat că nu i-a făcut dreptate într-un scandal petrecut în localitate în urmă cu câteva zile. Martorii mai spun că bărbatul a mai mers cu căruţa încă un kilometru după ce a fost împuşcat, până când, localnicii care l-au văzut şi au chemat ambulanţa. Procurorii au deschis o anchetă, iar poliţistul este cercetat pentru omor. Acesta spune însă că era în legitimă apărare. Agentul lucrează de 9 ani în poliţie.