Scene şocante la Focşani. Un bărbat face tumbe pe capotele maşinilor VIDEO

Un bărbat a făcut "spectacol" în centrul Focşaniului. Individul a sărit pe capotele maşinilor oprite la semafor şi s-a rostogolit în mijlocul străzii, speriindu-i pe şoferii aflaţi la volan, dar şi pe trecători.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 07:46
Scene şocante la Focşani. Un bărbat face tumbe pe capotele maşinilor VIDEO

Potrivit monitorulvn.ro, bărbatul s-a urcat pe mașinile oprite la semafor și nu s-a lăsat până când nu a fost fugărit de unul dintre şoferi, care s-a speriat foarte rău când s-a trezit cu nebunul pe capota autoturismului, apoi pe cupolă.

Filmul postat pe Internet arată cum bărbatul, care are probleme psihice, se aruncă pe capota unui autoturism de culoare albastră, care aștepta la semafor. Stă câteva clipe întins pe capotă, iar când maşina se pune în mișcare, se rostogolește și cade pe asfalt. Apoi, face câteva tumbe până când ajunge pe trotuar. Se ridică, face câteva semne cu mâinile, după care sare pe capota unei alte mașini, de culoare roșie, urcă pe cupolă și coboară. Şoferul a coborât din autoturism şi l-a fugărit pe necunoscut. 

Martorii susţin că filmarea postată pe internet nu conține tot „spectacolul”,  anterior bărbatul sărind pe alte trei mașini și rostogolindu-se prin toată intersecția.

„Spectacolul” a fost întrerupt de o patrulă de ordine publică. Oamenii legii l-au dus la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Focșani, unde bărbatul a şi rămas internat.