IMAGINI ŞOCANTE la un meci de fotbal din România. Arbitrul de centru a fost înjurat şi bătut VIDEO

Scene incredibile petrecute duminică, pe Stadionul Municipal din Câmpulung în timpul partidei dintre AS Lereşti şi AS Cetăţeni, din cadrul ligii a cincea, seria Nord.

19 mart. 2019, 15:06
IMAGINI ŞOCANTE la un meci de fotbal din România. Arbitrul de centru a fost înjurat şi bătut VIDEO

Arbitrul de centru, Petruţ Ovidiu Nicolae din Curtea de Argeş a fost bătut şi înjurat de jucătorii echipei oaspete şi doar intervenţia forţelor de ordine ale Jandarmeriei a făcut ca întreaga brigadă de arbitrii să scape de furia huliganilor. Scene asemănătoare s-au petrecut şi la Vultureşti, la partida dintre Vulturii din localitate şi Petrolul Hârtieşti.

SCENE ŞOCANTE! Arbitru de fotbal, BĂTUT CRUNT la vestiare de patronul unei echipe din România

La Câmpulung, în minutul 53 al partidei AS Lereşti – AS Cetăţeni, la scorul de 0-1, arbitrul de centru, Petruţ Ovidiu Nicolae din Curtea de Argeş, a acordat lovitură de la 11 metri în favoarea gazdelor în urma unui fault făcut de jucătorul oaspeţilor, Daniel Lică, în careul de 16 metri propriu. În urma acestei decizii, centralul întâlnirii a primit mai multe injurii, a fost bruscat şi chiar lovit de către jucătorii oaspeţi, chiar sub privirile neputincioase ale celor trei jandarmi chemaţi la faţa locului de către un angajat al Primăriei Câmpulung care se ocupă de întreţinerea stadionului Municipal.

După ce au fost salvaţi de furia jucătorilor de la AS Cetăţeni, cei trei arbitrii au părăsit terenul de joc în deplină siguranţă sub protecţia forţelor de ordine ale Jandarmeriei care i-au însoţit până la ieşirea din oraş.

De asemenea, Jandarmeria a aplicat amenzi în valoare de 1700 de lei celor doi jucători vinovaţi cât şi preşedintelui clubului din Cetăţeni. Oficialul formaţiei vizitatoare a fost interzis să mai participle la competiţiile sportive de fotbal pe o perioadă de 1 an de zile.

Scene asemănătoare s-au petrecut şi la partida dintre Vulturii Vultureşti şi Petrolul Hârtieşti acolo unde arbitrii au fost bruscaţi, loviţi şi înjuraţi de jucătorii echipei gazdă.