SCENE ŞOCANTE Momentul sechestrării Alexandrei a fost FILMAT. Detalii halucinante din anchetă VIDEO

Anchetatorii au reușit să stabilească felul în care Gheorghe Dincă a ajuns să o sechestreze pe Alexandra Măceșanu, a doua fată care a fost sechestrată, violată, ucisă, tranșată și incinerată. Se pare că tânăra l-ar fi rugat pe acesta să o ajute să ajungă la liceul din Caracal, la care tânăra învăța, pentru a se întâlni cu iubitul său. Locul de întâlnire ar fi fost liceul Teoretic „Mihai Viteazul". Fata s-a urcat în mașina bărbatului și au pornit spre Caracal. Dincă a oprit mașina undeva lângă instituția la care fata învăța.

RomaniaTV.net
29 iul. 2019, 16:23
SCENE ŞOCANTE Momentul sechestrării Alexandrei a fost FILMAT. Detalii halucinante din anchetă VIDEO

Potrivit anchetatorilor, mașina a fost oprită chiar în raza unei camere de supraveghere care ar fi filmat oprirea mașinii și l-a surprins pe Gheorghe Dincă în timp ce a coborât de la volan și s-a urcat pe bancheta din spate lângă Alexandra. A rămas acolo timp de aproximativ 20 de minute. Anchetatorii cred că este momentul în care agresorul a legat-o pe victimă, momentul în care o sechestrează efectiv. 20 de minute mai târziu, Gheorghe Dincă s-a urcat din nou la volanul mașinii și a demarat spre o destinație necunoscută, cel mai probabil spre casa în care a comis oribila crimă.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în ziua de 24.07.2019, minora, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul său cu intenţia, comunicată mamei sale, Măceşeanu Tudoriţa, de a se întâlni în municipiul Caracal cu un băiat”, se arată în motivarea Tribunalului Dolj, care a decis, sâmbătă, arestarea lui Gheorghe Dincă.

„Din procesul verbal de vizualizare din 25 07.2019, reiese că în data de 24.07.2019, o maşină gri, marca Renault Megane Break s-a oprit pe str… în dreptul porţilor de acces al Liceului Teoretic Mihai Viteazu. Din această maşină a coborât pe partea stângă o persoană de sex masculin, care s-a urcat apoi în maşină pe uşa din stânga spate unde a stat aproximativ 20 de minute”, se mai arată în documentul Tribunalului Dolj.

„Întrucât în acea seară, minora nu s-a întors acasă şi nu a răspuns apelurilor telefonice, în ziua de 25.07.2019, Măceşanu Tudoriţa reclamă dispariţia sa” notează judecătorii.