Scene ŞOCANTE pe şosea: Poliţiştii au tras într-o maşină în care se aflau o FEMEIE şi COPIII ei VIDEO

Doi poliţişti sunt cercetaţi după ce au deschis focul asupra unei maşini în care se aflau o femeie şi copiii ei. Femeia încercase să fugă de poliţişti, pentru a se sustrage astfel controlului rutier.

RomaniaTV.net
18 nov. 2013, 08:04
Scene ŞOCANTE pe şosea: Poliţiştii au tras într-o maşină în care se aflau o FEMEIE şi COPIII ei VIDEO

Scenele violente s-au produs pe o şosea din New Mexico, la Taos. O femeie şi cei cinci copii ai ei aflaţi pe bancheta din spate a maşinii mergeau pe şosea, când vehiculul în care se aflau a fost oprit de poliţişti. Rihanna Ferrell a fost oprită pentru un control de rutină, însă nu a vrut să fie verificată de poliţişti, aşa că a încercat să fugă.

Poliţiştii au urmărit-o. Nu a durat mult şi a fost din nou trasă pe dreapta. Femeia a coborât, dar cum poliţistul a vrut să o aresteze, Rihanna Ferrell a încercat să se urce din nou în maşină. A urmat o luptă cu ofiţerul de poliţie, iar băiatul femeii, de 14 ani, i-a sărit în ajutor mamei lui. Apoi, s-au baricadat amândoi în vehicul, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Ce spune despre o femeie tipul de maşină pe care o conduce

A urmat o nouă urmărire. De această dată, un alt poliţist a tras mai multe focuri spre maşină. Poliţiştii au reţinut-o pe femeie şi pe fiul ei, dar cei doi poliţişti cu care a avut altercaţia sunt acum cercetaţi.