SCENE ŞOCANTE! Un fotbalist de la Rapid ÎŞI BATE IUBITA cu BESTIALITATE

Imagini incredibile filmate la finalul saptamanii trecute in fata unui club din Mamaia: un barbat isi bate cu bestialitate iubita, apoi este el insusi batut de alti tineri. Dupa cateva zile, a fost descoperita identitatea acestuia: Dan Sandulescu, fotbalist la Rapid.

14 aug. 2014, 14:44

Dan Sandulescu si-a batut prietena, iar apoi a fost luat la pumni de mai multi tineri. Tanara a primit un picior in plina figura, iar Sandulescu a fost luat la pumni si la picioare, scrie Cancan.

Ametiti bine, Sandulescu si iubita sa s-au luat la bataie in parcare, iar dupa ce i-a carat partenerei mai multe lovituri, barbatul a trecut in rolul de incasator. Acesta a fost pus la respect de mai multe persoane care s-au oprit sa asiste la scena, iar dupa ce au fost injurati de blonda aflata in vertijul pumnilor si alcoolului, acestia au inceput, la randul lor, sa loveasca.

Totul s-a terminat cu interventia politiei, insa in acel moment, la fata locului mai ramasese doar domnisoara incoerenta care repeta obsesiv ca este de la FBI sau DIICOT.

„Nu am ce sa spun despre situatia lui Sandulescu pentru ca astept sa vorbesc cu cei din conducere. S-a prezentat la antrenamente. Eu nu pot  sa raspund pentru ceea ce fac jucatorii in timpul lor liber. Vom clarifica zilele viitoare”, a comentat Ionel Ganea, antrenorul celor de la Rapid.