Scene tensionate la Kremlin. S-a cerut biciurea persoanei care l-a lăsat fără căciulă pe Vladimir Putin la minus 15 grade Celsius VIDEO

Într-un moment tensionat la Kremlin, liderul Partidului Comunist din Rusia, Ghennadi Ziuganov, a făcut o declarație controversată, sugerând că cine l-a lăsat pe președintele Vladimir Putin să iasă afară pe ger fără căciulă ar trebui pedepsit cu biciuirea.

20 dec. 2023, 16:32
Scene tensionate la Kremlin. S-a cerut biciurea persoanei care l-a lăsat fără căciulă pe Vladimir Putin la minus 15 grade Celsius VIDEO
Scene tensionate la Kremlin. S-a cerut biciurea persoanei care l-a lăsat fără căciulă pe Vladimir Putin la minus 15 grade Celsius!

Scene tensionate la Kremlin. Această afirmație a fost făcută în cadrul unei întâlniri cu liderul de la Kremlin din data de 15 decembrie și a generat reacții variate în mediul politic rus.

Ghennadi  Ziuganov a adus în discuție ceremonia de ridicare a drapelului rus pe submarinul nuclear Krasnoiarsk și submarinul nuclear Împăratul Alexandru al III-lea, eveniment care a avut loc pe 11 decembrie la Severodvinsk. În timpul acestei ceremonii, președintele Vladimir Putin a stat afară cu capul descoperit, în ciuda temperaturilor extreme de aproximativ minus 15 grade Celsius.

Citeşzze şi: Rusoaicele, nervoase la culme, după ce Putin cere restricționarea avortului. Au ieșit la protest: ”A naște sau nu este alegerea femeii”

„Îmi pare rău, l-aș fi biciuit pe cel care te-a lăsat afară fără căciulă. Pur şi simplu erau minus 15 grade Celsius. Îmi pare rău, dar pe vreme de război sănătatea comandantului-şef înseamnă sănătatea ţării. Îi vom mustra”, a spus Ghennadi  Ziuganov. Vladimir Putin a zâmbit şi a răspuns în glumă că a luat remarca personal.

Citeşte şi: Propunere-şoc de pace făcută de un candidat la preşedinţia SUA. Ucraina ar trebui să ofere Rusiei regiunile cu limbă rusă din est şi să nu fie admisă NATO

Această situație a stârnit comentarii ironic-sarcastice din partea unui jurnalist de la BBC, Francis Scarr, care a afirmat: „Este încurajator să vezi că democrația parlamentară este vie și sănătoasă în Rusia”.