Scene teribile în Botoşani! Un tânăr a fost sechestrat, umilit, torturat şi chiar incendiat. Prietenii au filmat totul

Un tânăr a fost sechestrat, umilit, torturat și chiar incendiat de prietenii care au filmat totul! Băiatul s-a mutat din oraș pentru a scăpa de agresori însă este în continuare amenințat de aceștia. 

RomaniaTV.net
02 iul. 2020, 07:05
Scene teribile în Botoşani! Un tânăr a fost sechestrat, umilit, torturat şi chiar incendiat. Prietenii au filmat totul

Tânărul de 21 de ani a fost supus timp de două săptămâni unor abuzuri greu de imaginat. El a fost sechestrat de patru prieteni cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani într-un apartament din Botoșani.

Cei patru agresori l-au abuzat sexual, l-au bătut constant și i-au dat foc la păr. Băiatul provine dintr-o familie săracă și între timp s-a mutat din Botoșani pentru a începe o viață nouă numai că cei patru indivizi continuă sa-l amenințe.

Citeşte şi: Prinţul Harry „torturat în secret”. Decizia reală de a părăsi Casa Regală

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu aproximativ un an, iar în tot acest timp victima s-a mutat din Botoșani în București pentru a scăpa de batjocura și umilințele la care era supus și după cele două săptămâni în care a fost abuzat și agresat de așa-zișii prieteni.

Cazul a ieșit la iveală abia acum, după ce unul dintre agresori a trimis mai multe clipuri video, filmate în timpul celor două săptămâni de chin la care a fost supus tânărul, unor prieteni.

Imaginile greu de privit au fost publicate de jurnaliștii de la stiri.botosani.ro, iar apoi Poliția a fost sesizată și a fost deschisă o anchetă. 

Pe imagini se poate observa cum tânărul stă pe marginea unui pat, în timp ce unul dintre agresori îi dă cu parfum în păr, iar apoi, cu o brichetă, îi dă foc și imediat stinge flăcările cu palmele.