Scene terifiante în Marea Britanie! Un bărbat şi-a înjunghiat fiica de 18 ani şi fosta soţie. Două fetiţe au fost martore la măcel

Un tată a fost arestat după ce i-a tăiat gâtul soţiei sale şi al fiicei sale adolescente. Bărbatul a fost prins de vecini, lovindu-l şi punându-l la pământ, în timp ce încerca să fugă de la locul faptei. 

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 06:57

Marcin Zdun, un bărbat din Marea Britanie, şi-a ucis soţia, Aneta Zdun, şi pe fiica lui, Nikoleta Zdun, în vârstă de 18 ani, tăindu-le gâtul. Vecinii au auzit ţipetele îngrozite dintr-o casă din apropiere, din Salisbury, Wiltshire. Imediat după, poliția a fost chemată cu puțin timp înainte de ora 15:00. 

Din primele declaraţii ale vecinilor,  Marcin Zdun, presupusul criminal, lucra la o firmă de ambalare pe tura de noapte la Tesco. Acesta şi-ar fi ucis fiica şi soţia şi ar fi fugit de la locul crimei. 

Poliţiştii au găsit la locul crimei două femei, una dintre ele fiind o adolescentă, care era deja decedată, iar cealaltă era mama, respectiv soţia criminalului, fiind încă în viaţă. Cu toate că paramedicii au încercat să o ajute pe femeie, aceasta nu a supravieţuit din cauza rănilor prea grave. 

Citeşte şi: O fată de 13 ani a fost decapitată de propriul tată pentru că a îndrăznit să iubească! Motivul pentru care tatăl va scapa de pedeapsă

Martorii au declarat că în timpul crimei, din casă au ieşit două fetiţe strigând: „Mami nu este foarte bine pentru că tati o înjunghie în gât”

Vecinii au povestit că imediat ce au văzut fetiţele, le-au adăpostit la ei în casă şi au încercat să-l prindă pe criminal atunci când acesta încerca să fugă de la locul faptei. 

Autorităţile au arestat principalul suspect, un bărbat în vârstă de 30 de ani. Bărbatul nu locuia în această casă de luni bune, însă s-a întors săptămâna trecută, potrivit declaraţiilor vecinilor. 

Se pare că Marcin Zdun s-a despărţit de soţia lui cu ceva timp în urmă, iar acum posibil erau nişte afaceri de încheiat. Familia, originară din Tarnow, Polonia, locuieşte de patru ani în Salisbury, Regatul Unit. 

Citeşte şi: Declaraţii şocante ale militarului italian care a omorât-o pe românca Mihaela. Făcuse parte dintr-o sectă periculoasă

Gary Smith, unul dintre vecinii martori la scena cumplită, este un veteran al Armatei, şi a descris că a văzut multe lucruri oribile în lupte, dar „niciodată aşa ceva”. 

„În mod natural, oamenii vor fi alarmați din cauza prezenței mari a poliției în zonă, pe măsură ce vom efectua anchetele noastre. Aș dori să precizez că am făcut o arestare și nu există niciun risc pentru comunitatea largă. Comunitatea locală poate vedea o prezență semnificativă a poliției în această zonă timp de câteva zile. Gândurile noastre sunt cu familia și prietenii celor două victime. Am dori să mulțumim din timp comunității locale pentru înțelegerea și răbdarea lor în timp ce se efectuează anchetele”, a declarat inspectorul șef detectiv Darren Hannant, de la Poliția Wiltshire.