Scene tulburătoare în Vaslui! Fetiță de 13 ani, salvată de la sinucidere în ultimul moment de câinele familiei

Scene tulburatoare într-o localitate din Vaslui! O fetiță de 13 ani a fost salvată în ultima clipă după ce a încercat să se sinucidă. Părinții săi au fost alertați de câinele familiei. Eleva a fost preluată de un elicopter care o duce la Iași.

14 iun. 2021, 13:29
Scene tulburătoare în Vaslui! Fetiță de 13 ani, salvată de la sinucidere în ultimul moment de câinele familiei

Fetiță salvată de la sinucidere de câinele familiei.O fată de doar 13 ani din localitatea Zăpodeni, Vaslui, a fost găsită spânzurată, luni dimineaţă. Medicii ajunși la fața locului au dus-o direct la spital cu elicopterul SMURD.

Fetiță salvată de la sinucidere de câinele familiei. Părinţii fetei, alertați de câinele familiei, sunt cei care au găsit-o spânzurată în curtea casei pe minoră. A încercat să se sinucidă folosind o scară din casă. Părinții au sunat imediat la 112.

În momentul de față, starea fetiţei este mai bună, iar medicii se luptă în continuare să o ţină în viaţă.

Copila a putut fi salvată datorită medicilor care le-au dat indicaţii prin telefon părinţilor despre cum să o salveze, până ca ambulanţa să ajungă.

Fata nu este la primul gest de acest fel. Ea a mai avut o tentativă de suicid sâmbătă. Din informaţiile de până acum, se presupune că ar fi vorba de o banală ceartă între părinţi şi minoră, iar copila de 13 ani a ales să o tranşeze astfel.

Sinucidere în Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc

Gest extrem în Capitală! Un bărbat în vârstă de 70 s-a sinucis, joi, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc situat în sectorul 4.

Incidentul şocant s-a petrecut pe bulevardul Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, unde un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc.

„În zonă s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D. care au constatat și declarat decesul.

De asemenea, la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului, cazul fiind preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

 


loading...
Partenerii noștri