Sinucidere în Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc VIDEO

Gest extrem în Capitală! Un bărbat în vârstă de 70 s-a sinucis, joi, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc situat în sectorul 4.

22 apr. 2021, 11:23
Sinucidere în Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc VIDEO

Sinucidere în Bucureşti. Incidentul şocant s-a petrecut pe bulevardul Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, unde un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 8 al unui bloc.

„În zonă s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D. care au constatat și declarat decesul.

De asemenea, la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului, cazul fiind preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Sinucidere în Bucureşti. Actorul Ciprian Nemeşiu a murit după ce a recurs la un gest extrem

La începutul lunii martie, actorul Ciprian Nemeşiu a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etaj. Anunţul despre decesul artistului a fost făcut de colegii săi din trupa de improvizație “Freeze”.

“Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul trist pe care colegii de trupă ai lui Ciprian Nemeșiu l-au publicat pe pagina de Facebook.

Potrivit Cancan, Ciprian Nemeșiu a fost și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Acesta a murit luni, 8 martie. Din primele informații, actorul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, unde, de altfel, și locuia.

Alexa Lucia Istrate, la rândul ei actriţă, spune că în ziua fatidică li s-au anulat trei spectacole pe care le așteptau cu disperare.

Alexa Lucia Istrate, cunoscută şi din serialul de comedie „Nimeni nu-i perfect”, de la Prima TV, a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare pentru Click!.

„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a spus actrița, cu care Ciprian Nemeşiu a avut o relație timp de trei ani.

Alexa Lucia Istrate anunța, înainte de moartea actorului, reprezentațiile pe Facebook și chema lumea la teatru: „Hai, că de un an stăm acasă. Dacă v-a fost dor sau cine a înțeles ce a însemnat pentru noi, artiștii, pauza asta, înțelegeți și că fără susținerea voastră, noi nu vom mai exista. Pe 8 jucăm de fapt 3 spectacole la Teatrul Roșu”. Aceasta ar fi trebuit să joace, alături de Ciprian Nemeșiu, în spectacolul „Două cupluri de coșmar”, o comedie savuroasă, în regia lui Ciprian V. Nechita.  Actriţa a și publicat un mesaj pe rețelele de socializare și o imagine cu ei doi, dintr-o vacanță din Thassos, pe vremea când erau împreună și fericiți, acum ceva ani. „Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit… ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid… iartă-mă că n-am simțit că erai singur… Zâmbește Sus! …”, a scris tânăra actrița.

Citeşte şi: Detalii şocante despre Ciprian Nemeșiu făcute de fosta sa iubită. Ce s-a întâmplat în ziua în care s-a sinucis