Scene violente între un poliţist şi un şofer. Agentul vrea să îl scoată cu forţa pe bărbat din maşină VIDEO

Un polițist local a apelat la forță pentru a scoate un șofer din mașina în care acesta se ”baricadase”. Întreaga întâmplare a fost filmată.
Iulian Tudor
31 mai 2015, 07:33

Incidentul a avut loc la începutul lunii mai, în Bistrița, scrie citynews.ro. Totul a pornit după ce șoferul BMW-ului și soția sa ar fi încercat să ajungă acasă, însă au fost opriți de polițiști.

Citeşte şi Poliţist BĂTUT de un şofer beat şi nervos că a primit AMENDĂ

"Noi locuim în centrul orașului, pe str. Liviu Rebreanu, și ne întoarceam acasă cu două mașini. Nu știam că se închide circulația, nu am fost anunțați. Când am ajuns pe Bd. Republicii ni s-a spus că e blocat și să o luăm roată, pe strada Bistricioarei. Aici ne-am legitimat, pentru a doua oară, ca să dovedim că suntem riverani, iar un agent de la Poliția Locală ne-a spus să o luăm pe interzis dacă vrem să ajungem acasă. Soțul i-a explicat că nu putem face asta, deoarece în capătul străzii stă poliția rutieră și ne-ar fi amendat, și l-a rugat să ne însoțească ca să nu fim sancționați. Agentul i-a replicat că nu-l interesează, iar un altul, mai în vârstă, ne-a transmis, văzând că insistăm, să așteptăm în parcare până e gata concursul sau să mergem pe jos. Degeaba le-am explicat că aveam bagaje și că ne așteaptau copiii acasă", a spus femeia.

Aceasta a recunoscut că soțul ei a avut o ieșire necontrolată, lovind un jalon pus de organizatorii crosului, după care a intrat în mașină. De aici, însă, lucrurile s-au precipitat. "A apărut un agent tânăr de la Poliția Locală, care, fără să se legitimeze, l-a bruscat și l-a agresat, deși era în mașină. Soțul i-a spus că se legitimează doar după ce și polițiștul va face acest lucru, însă a refuzat. Este inadmisibil un asemenea comportament. Așteptam să fie mai înțelegători, să ne ajute să ajungem la casa noastră fără să încălcăm legea.

"Am primit două amenzi, în valoare de 500 de lei, nu pentru că am fi adresat injurii, ci pentru că am fi perturbat desfășurarea competiției. Nu știu ce legi au luat în considerare, dar motivele expuse în procesul verbal sunt de-a dreptul ridicol. Mai mult, au încercat să îmi șteargă filmarea și să ne amenințe că soțul va avea probleme la serviciu", a completat femeia.

Citeşte şi Poliţist LOVIT GRAV cu maşina de un şofer care nu a oprit la control

În replică, oamenii legii spun că vina îi aparține în totalitate șoferului, care ar fi avut un comportament violent față de agenți. "Soțul doamnei a depășit măsura, a recunoscut și ea că a exagerat. A insistat să intre peste baraj, în condițiile în care circulația era blocată în zonă. Când li s-a spus că trebuie să aștepte o jumătate de oră până e gata competiția, dumnealui a devenit violent și a lovit un jalon, care era să ricoșeze într-unul dintre concurenți. În acel moment, agenții i-au cerut să se legitimeze, însă el a intrat în mașină și n-a mai vrut să iasă. Conform procedurilor, trebuia să ne însoțească la secție pentru a fi identificat. După ce a venit în ajutor și cealaltă patrulă mobilă s-a calmat și a fost cooperant. Agentul a scăpat o înjurătură pentru că nu apărusesă ajutoarele, nici gând să-l jignească pe domnul respectiv.

Nu știu de ce a fost nevoie de acest scandal în condițiile în care aveau de așteptat puțin până se încheia crosul și puteau merge liniștiți acasă cu mașinile. Oricum, riveranii au fost anunțați din timp la radio, la TV, în ziare că va avea loc acest eveniment, deci nu se poate spune că nu știau. Doamna ne-a și "șantajat", spunând că nu va da publicității filmarea, dacă vom renunța la amenzi. I-am răspuns că poate să facă ce dorește cu filmulețul, dar pentru ceea ce a făcut, soțul ei va fi sancționat oricum", a explicat Florin Frandeș, șeful Poliției Locale din Bistrița.

Incidentul a avut loc la începutul lunii mai, în Bistrița, scrie citynews.ro. Totul a pornit după ce șoferul BMW-ului și soția sa ar fi încercat să ajungă acasă, însă au fost opriți de polițiști.

Citeşte şi Poliţist BĂTUT de un şofer beat şi nervos că a primit AMENDĂ

„Noi locuim în centrul orașului, pe str. Liviu Rebreanu, și ne întoarceam acasă cu două mașini. Nu știam că se închide circulația, nu am fost anunțați. Când am ajuns pe Bd. Republicii ni s-a spus că e blocat și să o luăm roată, pe strada Bistricioarei. Aici ne-am legitimat, pentru a doua oară, ca să dovedim că suntem riverani, iar un agent de la Poliția Locală ne-a spus să o luăm pe interzis dacă vrem să ajungem acasă. Soțul i-a explicat că nu putem face asta, deoarece în capătul străzii stă poliția rutieră și ne-ar fi amendat, și l-a rugat să ne însoțească ca să nu fim sancționați. Agentul i-a replicat că nu-l interesează, iar un altul, mai în vârstă, ne-a transmis, văzând că insistăm, să așteptăm în parcare până e gata concursul sau să mergem pe jos. Degeaba le-am explicat că aveam bagaje și că ne așteaptau copiii acasă”, a spus femeia.

Aceasta a recunoscut că soțul ei a avut o ieșire necontrolată, lovind un jalon pus de organizatorii crosului, după care a intrat în mașină. De aici, însă, lucrurile s-au precipitat. „A apărut un agent tânăr de la Poliția Locală, care, fără să se legitimeze, l-a bruscat și l-a agresat, deși era în mașină. Soțul i-a spus că se legitimează doar după ce și polițiștul va face acest lucru, însă a refuzat. Este inadmisibil un asemenea comportament. Așteptam să fie mai înțelegători, să ne ajute să ajungem la casa noastră fără să încălcăm legea.

„Am primit două amenzi, în valoare de 500 de lei, nu pentru că am fi adresat injurii, ci pentru că am fi perturbat desfășurarea competiției. Nu știu ce legi au luat în considerare, dar motivele expuse în procesul verbal sunt de-a dreptul ridicol. Mai mult, au încercat să îmi șteargă filmarea și să ne amenințe că soțul va avea probleme la serviciu”, a completat femeia.

Citeşte şi Poliţist LOVIT GRAV cu maşina de un şofer care nu a oprit la control

În replică, oamenii legii spun că vina îi aparține în totalitate șoferului, care ar fi avut un comportament violent față de agenți. „Soțul doamnei a depășit măsura, a recunoscut și ea că a exagerat. A insistat să intre peste baraj, în condițiile în care circulația era blocată în zonă. Când li s-a spus că trebuie să aștepte o jumătate de oră până e gata competiția, dumnealui a devenit violent și a lovit un jalon, care era să ricoșeze într-unul dintre concurenți. În acel moment, agenții i-au cerut să se legitimeze, însă el a intrat în mașină și n-a mai vrut să iasă. Conform procedurilor, trebuia să ne însoțească la secție pentru a fi identificat. După ce a venit în ajutor și cealaltă patrulă mobilă s-a calmat și a fost cooperant. Agentul a scăpat o înjurătură pentru că nu apărusesă ajutoarele, nici gând să-l jignească pe domnul respectiv.

Nu știu de ce a fost nevoie de acest scandal în condițiile în care aveau de așteptat puțin până se încheia crosul și puteau merge liniștiți acasă cu mașinile. Oricum, riveranii au fost anunțați din timp la radio, la TV, în ziare că va avea loc acest eveniment, deci nu se poate spune că nu știau. Doamna ne-a și „șantajat”, spunând că nu va da publicității filmarea, dacă vom renunța la amenzi. I-am răspuns că poate să facă ce dorește cu filmulețul, dar pentru ceea ce a făcut, soțul ei va fi sancționat oricum”, a explicat Florin Frandeș, șeful Poliției Locale din Bistrița.

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'