SCHALKE – MANCHESTER CITY 2-3. „Cetăţenii” au evitat surpriza: răsturnare incredibilă

Schalke a pierdut, acasă, 2-3 cu Manchester City, meciul din prima manşă a optimilor de finală din Champions League. "Cetăţenii" au revenit de la 1-2 în 10 oameni, după eliminarea lui Otamendi, şi au dat lovitura cu două goluri marcate în ultimele cinci minute.

20 feb. 2019, 21:46
SCHALKE – MANCHESTER CITY 2-3. „Cetăţenii” au evitat surpriza: răsturnare incredibilă

Schalke condus-o pe Manchester City cu 2-1 până în minutul 85. Trupa lui Pep Guardiola a început bine meciul, deschizând scorul după 18 minute prin reușita lui Aguero. Nemții nu s-au lăsat și în minutul 38 au obținut un penalty după ce Otamendi a atins mingea cu mâna în careu. Bentaleb a transformat lovitura de pedeapsă, la fel cum avea s-o facă și la ultima fază a primei reprize când, de această dată, Fernandinho a faultat și arbitrul a arătat punctul cu var. Englezii au rămas în 10 după ce Otamendi a faultat și a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 68. City a revenit incredibil în joc cu 5 minute înainte de final. Sane a egalat, iar în ultimul minut Sterling a adus victoria englezilor!

SCHALKE – MANCHESTER CITY 2-3 (2-1)

Bentaleb 38p, 45p / Kun Aguero 19, L. Sane 85, Sterling 90

SCHALKE: Fahrmann- Caligiuri, Bruma, S. Sane, Nastasic, Oczipka – Suat Serdar, Bentaleb, McKennie (77 Skrzybski) – Uth (88 Amine Harit), Mendyl (65 Burgstaller). Antrenor: Domenico Tedesco.

MANCHESTER CITY: Ederson – Walker, Fernandinho, Otamendi, Laporte – De Bruyne (87 Zinchenko), Gundogan, David Silva (70 Kompany) – Sterling, Kun Aguero (78 L. Sane), Bernardo Silva. Antrenor: Josep Guardiola.

Returul se joacă, marţi, 12 martie, de la ora 22:00.