Schelă prăbuşită la Baia Mare. Trei persoane au fost rănite

O schelă montată pe un bloc aflat în reabilitare termică s-a desprins şi a căzut pe Bulevardul Traian, unul dintre cele mai circulate din Baia Mare, informează România TV. Un muncitor care se afla pe schelă şi o femeie şi copilul ei au fost răniţi. Starea victimelor este stabilă, potrivit primelor informaţii.

RomaniaTV.net
03 mai 2012, 10:21

Trei persoane au fost rănite după ce o schelă de la şantierul unui bloc aflat în curs de reabilitare termică s-a prăbuşit. Momentan nu se cunoaşte cauza desprinderii schelei, autorităţile urmând să desfăşoare o anchetă.

Un muncitor care se afla în acel moment pe schelă, o femeie care trecea prin zonă şi copilul acesteia au fost răniţi. Starea lor este stabilă, iar la faţa locului s-au deplasat echipajele ISU Maramureş pentru a acorda ajutor şi a izola zona.

Cei trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean.

Zona nu a fost blocată pentru pietoni.

„Accidentul de muncă s-a produs pe bulevardul Traian numărul 19A din Baia Mare, unde angajatul unei firme de construcţii din oraş a fost rănit după ce schela pe care s-a aflat a cedat, suprinzând şi câţiva trecători. Echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului, unde au găsit trei persoane rănite care au fost transportate la Spitalul Judeţean”, se arată într-un comunicat al ISU Maramureş.

Cazul este cercetat ca accident de muncă de inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş.