SCHELETUL UNUI COPIL, descoperit într-o pădure din Braşov

Poliţişti din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov efectuează cercetări după ce a fost găsit scheletul unui copil într-o pădure de lângă mănăstirea Bucium din comuna Şinca din zona Făgăraşului.

02 iul. 2014, 09:05
SCHELETUL UNUI COPIL, descoperit  într-o pădure din Braşov

Din primele cercetări se pare că ar fi vorba despre o fetiţă în vârstă de cinci ani dispărută din satul Mărgineni de lângă Făgăraş, în luna martie, potrivit Agerpres.

Scheletul uman a fost găsit luni seara de către un muncitor forestier care a anunţat imediat poliţia şi a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru analize.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Braşov, comisarul-şef Liviu Naghi, scheletul era întreg, nu a fost multilat, la faţa locului găsindu-se şi rămăşiţe din hainele fetiţei.

Descoperirea a fost făcută luni seara în jurul orei 18.30, la aproximativ 4 km de mănăstirea Bucium, din comuna Şinca, în zona Valea Mare-Şercăiţa, de către un muncitor forestier care lucra la o exploatare forestieră deschisă recent în zonă. Cercetările au încetat odată cu lăsarea întunericului şi au continuat în cursul zilei de marţi. Scheletul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Braşov, unde sunt necesare mai multe expertize care să stabilească cauzele decesului, iar unele probe vor trebui trimise la Bucureşti. Scheletul a fost găsit la o distanţă de aproximativ 8-10 km de locul dispariţiei minorului”, a precizat comisarul-şef Liviu Naghi.

Cu toate că sexul minorului decedat nu poate fi încă precizat, din primele cercetări se pare că ar fi vorba despre o fetiţă în vârstă de cinci ani care a dispărut în luna martie din satul Mărgineni aflat la o distanţă de aproximativ 8-10 km de locul în care a fost găsit scheletul. Fetiţa a fost căutată după dispariţie de poliţişti şi jandarmi după ce a dispărut de lângă unchiul ei care a lăsat-o nesupravegheată pe o bancă. Poliţiştii comunei Hârseni au fost sesizaţi în data de 18 martie 2014 de către o femeie care a spus că fetiţa ei în vârstă de cinci ani a dispărut, susţin surse din cadrul anchetatorilor.

CITEŞTE ŞI: Un copil de 2 ani, găsit MORT pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră