Schimb de locuri în lotul Stelei. Pleacă un idol, vine altul

Mijlocaşul Alex Bourceanu este dorit în Rusia, dar şi în Premier League, iar în locul său ar putea reveni la Steaua Pablo Brandan, plecat în urmă cu zece luni în China.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 10:02
Schimb de locuri în lotul Stelei. Pleacă un idol, vine altul

Este din ce în ce mai probabilă o despărţire a lui Alexandru Bourceanu de Steaua în această iarnă, pe lângă interesul grupării ruse Dinamo Moscova, antrenată de Dan Petrescu, căpitanul roş-albaştrilor fiind dorit de de un club din Premier League.

Anunţul a fost făcut de impresarul Florin Iacob, care a declarat pentru televiziunea Sport.ro: „Colaborez cu Bourceanu, dar nu e jucătorul meu. Cred că interesul lui Dinamo Moscova e real, pentru că Dan Petrescu l-a dorit şi cînd era la Kuban Krasnodar. Nu ştiu dacă suma de patru milioane e reală. Faptul că e titular la Steaua, pe primul loc în campionat şi cu performanţe în Europa, dar şi jucător de bază la naţională contează foarte mult în vederea unui transfer. Îşi doreşte să joace într-un campionat mare, dar nu e disperat să plece. Sunt în contact cu un club din Premier League, care îl urmăreşte de ceva timp şi îl doreşte„.

Plecare lui Bourceanu ar putea însemna revenirea în Ghencea a mijlocaşului argentinian Pablo Brandan, care în luna februarie a acestui an s-a transferat în China, la Liaoning Whowin, unde a avut evoluţii sub aşteptări şi a fost trecut pe lista jucătorilor de care clubul se va despărţi în această iarnă.

Fanii Stelei au contestat în februarie plecarea lui Brandan şi au încercat să blocheze transferul acestuia, mergând chiar la Palatul lui Gigi Becali pentru a discuta pe această temă cu patronul Stelei.