SCHIMB DE REPLICI. Consilierul prezidenţial Andrei Muraru răspunde „IRONIILOR” ministrului Culturii

Consilierul prezidenţial Andrei Muraru îi dă replica ministrului Culturii, Ionuţ Vulpescu, după ce acesta a spus, comentând iniţiativa preşedintelui Klaus Iohannis de înfiinţare a unui Muzeu al Comunismului, că "de multe ori aruncăm câte o idee că dă bine pe Facebook sau în lumea reală, dar cu lucrurile care se întâmplă le lăsăm în plan doi".

06 apr. 2015, 10:13
SCHIMB DE REPLICI. Consilierul prezidenţial Andrei Muraru răspunde „IRONIILOR” ministrului Culturii

Consilierul prezidenţial Andrei Muraru i-a răspuns, luni, ministrului Culturii pe contul său de Facebook.

Rugat să comenteze ideea președintelui Klaus Iohannis privind înființarea unui muzeu național al comunismului, ministrul Culturii, domnul Ionuț Vulpescu, a ironizat inițiativa declarând că: „De multe ori aruncăm câte o idee că dă bine pe Facebook sau în lumea reală, dar cu lucrurile care se întâmplă le lăsăm în plan doi”.

Dacă ar fi citit programul de guvernare al Cabinetului din care face parte, domnul ministru Vulpescu ar fi constatat că înființarea unui astfel de muzeu este una dintre prioritățile mandatului domniei sale la Ministerul Culturii (Program de guvernare 2013-2016, pagina 28). Din păcate, în absența fie și a unei simple lecturi a propriului program de guvernare, misiunea domnului Vulpescu în fruntea Ministerului Culturii se dovedește a fi și mai dificilă. Cât despre proiectul înființării muzeului, îl asigur pe domnul ministru Vulpescu de faptul că la Cotroceni inițiativa a prins contur și că, în perioada următoare, președintele va prezenta public planul său în această direcție„, scrie Muraru.

CITEŞTE ŞI Ministrul Culturii, despre Muzeul Comunismului: „Aruncăm câte o idee că dă bine pe Facebook”

Ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu a comentat inițiativa președintelui Klaus Iohannis de a înființa un Muzeu al Comunismului, spunând că „de multe ori aruncăm câte o idee că dă bine pe Facebook sau în lumea reală, dar cu lucrurile care se întâmplă le lăsăm în plan doi”.