Schimb de replici savuros pe Facebook între cel mai căutat infractor și poliție: „Faceți-vă treaba și găsiți-mă!”

Cel mai căutat răufăcător dintr-o localitate din SUA a fost capturat, după ce fugarul le-a reproșat polițiștilor pe rețelele de socializare că sunt incapabili.

24 sept. 2021, 16:03
Schimb de replici savuros pe Facebook între cel mai căutat infractor și poliție: „Faceți-vă treaba și găsiți-mă!”

Cel mai căutat infractor

din Wisconsin, SUA, a fost capturat chiar după ce a reproșat poliției locale că este incapabilă să-și facă meseria cum trebuie.

David Holmes a postat un comentariu la postarea de pe rețelele de socializare a poliției, care îl descrie ca fiind unul dintre cei mai căutați infractori.

Tânărul de 27 de ani a i-a certat pe ofițeri, spunându-le: „Atunci faceți-vă treaba cum trebuie și găsiți-mă!”.

Ca răspuns, poliția din Lancashire l-a îndemnat să „se predea”, înainte de a-i spune că îl vor găsi „mai devreme sau mai târziu”.

După nici 24 de ore mai târziu, poliția din Lancashire a repostat comentariul pe site-ul lor de Facebook pentru a le spune utilizzatorilor că l-au arestat și acuzat Holmes.

Poliția a avut reacție care a făcut deliciul internauților „Momentul acela ciudat când te arestăm și te acuză”, postarea a câștigat sute de comentarii și reacții.

Holmes a fost prezentat ca parte a Operațiunii Vânătorul, lansată în iulie care vizează oamenii cei mai căutați din statul Wisconsin.

Tânărul de 27 de ani era căutat din august și a fost acuzat de hărțuire și încălcare a unui ordin de restricție.