Schimb dur de replici între Cîţu şi Marcel Ciolacu: Îndeamnă populaţia să mă linşeze ca pe Ceauşescu. Cum poate da ochii cu familia sa

Florin Cîţu vine cu un mesaj tranşant după ce Marcel Ciolacu a spus că Ceauşescu a fost împuşcat pentru că a plătit datoriile şi a întrebat ce se întâmplă cu cei care îndatorează ţara. Ministrul de Finanţe spune că al treilea om în stat a îndemnat populaţia să îl linşeze public.

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 08:26
Schimb dur de replici între Cîţu şi Marcel Ciolacu: Îndeamnă populaţia să mă linşeze ca pe Ceauşescu. Cum poate da ochii cu familia sa

„Așa vrea Ciolacu să conducă România! Îmi este foarte greu să scriu ce simt în aceste momente. Au trecut deja multe ore bune de când al treilea om în stat a îndemnat populația să mă linșeze public, ca pe Ceaușescu. Sunt șocat și nu pot să comentez gravitatea acestor declarații.

Până și în politica există o limita. Ajunge! Marcel Ciolacu, tot ce rămâne după declarația ta este următoarea întrebare: cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze.

#RomaniiTrebuieSaStie”, a declarat Florin Cîţi, pe contul de Facebook.

Declaraţia lui Marcel Ciolacu

„Omul nu ştiu ce ceaiuri ia el dimineaţa, seara. Acest om este un mitoman, omul minte cum respiră. Uitaţi-vă la el, a găsit el într-un calculator că impozitează PSD-ul bisericile… Omul din asta trăieşte. Nu am niciun apetit să stau să comentez tâmpeniile spuse de ministrul Finanţelor. Să ştiţi că pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum, când n-a îndatorat-o nimeni, niciodată? Eu nu vorbesc de împuşcat, nu, Doamne fereşte!”, a mai declarat preşedintele PSD.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: Pe Ceauşescu l-am împuşcat pentru că a plătit datoriile. Ce facem cu cei care au îndatorat ţara acum?